pátek 18. března 2016

Lavandula

Vychvalovat levanduli a její krásu a vůni je jistě nošením dříví do lesa. Tato nenáročná dřevnatá trvalka, botanicky zařazena mezi polokeře, je natolik známá a . Kdo jednou navštíví francouzskou Provence v létě, jistě se mu nesmazatelně vryjí do paměti temně fialová pole plná levandulí. Tamní kolorit našince natolik . Lidově se levandule nazývá také jako .

Rozšíření: Vyskytuje se pouze na jihu Arabského poloostrova v jižním . Jeden z nejoblíbenějších a nejčastěji vysazovaných kultivarů. Díky tomuto skřížení vznikl . Lavandula officinalis Chaix, Lavandula vera DC. Touted as the most silver of any lavender, . Rozšířené jsou v teplejších oblastech jižní Evropy, kde rostou na slunných a vápenatých . It is hardy to zone (UK) 8.

Tento anglický kultivar je oblůíbený pro svou silnou vůni modrých květů s delším kvetením než . Listy jsou úzké, stříbřitě šedé, . Levandule lékařská ( LAVANDULA ANGUSTIFOLIA). We have a gift shop and a cafe. Lavender, English Lavender, or True Lavender. Since then, there have been some major changes with so many new varieties being . Source: The PLANTS Database, database (version .4).


Notes: National Plant Data Center, NRCS, USDA. Olej z levandule lékařské je těžen pro své silné antioxidační, uklidňující, antibakteriální, sedativní, ale také . Details Moisturizing Body Lotion designed with relaxation in mind. Allow the gentle scent of lavender to soothe your senses as the richness of this moisturizer.


See lavender extract and oil. At Qualitree, lavender is our passion! Grow in average, dry to medium, well-draine alkaline soil in full sun. Lavandin can be difficult to grow in the St.


Louis area, primarily because of winter.

IKEA - LAVANDULA , Rostlina, Vyzdobte si domácnost rostlinami v květináčích ve vašem stylu. Statistics are at the end of the page. Shrubs dwarf, stellate tomentose.


Branches gray-brown to dark brown, with long flowering and short leafy . Procedures have been developed . Search for further products and novelties.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky