pondělí 14. března 2016

Plašič hryzců

Vysoce výkonný zvukový a vibrační odpuzovač- plašič krtků, hryzců , hrabošů apod. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá . Akustický elektronický odháněč krtků a hryzců , určený pro aplikaci do půdy. Odhání polní myši, krtky, hryzce a hraboše.


Plašič na hryzce , plašič na hraboše, . Deramax Cvrček elektronický odpuzovač krtků a hryzců.

Přístroj je určen k odpuzování krtků, hryzců , hrabošů, rejsků, potkanů, myší, hadů z venkovních prostor. Jak se zbavit krtků, hryzců a hrabošů s pomocí výkonného plašiče na krtky. Nejvíc pomáhá to nejlevnější řešení. Hodinový manžel z Playtvak. Odpuzovač- plašič produkuje zvuk a vibrace na velmi . Hryzci ožírají kořeny ovocných i okrasných dřevin, jsou schopni zlikvidovat všechny mladší keře a stromky.


Na zahradě jsou proto učiněnou . Vážená paní Ilono a pane Dvořáku a jak púsobí el.

Na jednu sadu kvalitních alkalických . Ještě větší pohromou jsou hryzci, kteří ničí kořeny stromků. Bateriové napájení, česká výroba. Tento plašič od české firmy je určen proti krtkům a hryzcům , výrobce však upozorňuje, že přístroj nemusí fungovat, pokud je krtek hluchý, případně má mláďata. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Také vás trápí zahrada poničená krtkem, hryzcem , hrabošem či jiným. Někdy plašič vytváří prostřednictvím pouzdra přístroje ještě vibrace, . Elektronický odpuzovač krtků a hryzců Deramax-Cvrček. Poradíme s výběrem a nabídneme vhodný typ. Krtci si vesele v blízkosti dále ryjí a hryzci snad o něm ani neví, neboť kořenovou zeleninu a brambory v blízkosti dále konzumovali. Takže cca 60-Kč za ks . Tak se rok s rokem sešel a krtci i hryzci si z plašičů udělali zábavní park.


Je který by měl působit za . Sortiment plašičů vhodných k vypuzení hrabošů a hryzců z vaší zahrady. Když na zahradě začne řádit hryzec , je to pohroma. Zvukový a vibrační odpuzovač- plašič krtků, hryzců apod. Při použití kvalitních alkalických baterií provoz až rok !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky