středa 16. března 2016

Tester vody

K pravidelné péči o bazénovou vodu patří kontrola a testování vody pomocí kvalitních testerů. Na výběr máte oblíbené kapkové testery a také praktický . Tester bazénové vody (ph-metr, cl-chlór) Tento tester umožňuje orientační měření chloru a PH. Digitální tester kvality vody AquaChek TruTest, - pH. Jak poznáte, že je pH vody v bazénu na ideální hodnotě? Využít můžete jednoduché pH testery.


Do vzorku vody z bazénu přidáte testovací chemikálii ve formě . Kapkový tester bazénové vody , který měří pH a chlor. Spolehlivé a velmi přesné měření. S jedním balením lze provést 1měření.


Skladem ks ve středu u vás. Jaké správné bazénové testery vody si vybrat? Načerpejte inspiraci z námi nabízených testerů a testovacích médií: tužkové ph testery, měřič chloru, testovací . Tabletový tester Lovibond je ideální pro měření bazénové vody , díky poměru přesnost a jednoduchost měření.


Umožňuje současně měřit nejdůležitější . Kvalitní a spolehlivé kapkové testery značky PWS pro kontrolu aktuální hodnoty široké škály důležitých ukazatelů kvality bazénové vody během koupací sezóny. Kapkové porovnávací soupravy ( testery ) slouží k rychlému a jednoduchému zjišťování mnoha parametrů ovlivňujících kvalitu pitné a užitkové vody v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky