úterý 15. března 2016

Koupání karlova studánka

Pacientům i široké veřejnosti je k dispozici rehabilitační wellness bazén v budově „Letních lázní“. Jedná se o první bazén s novým prvkem balneologického . Překrásný bazén v lázních. Slaná voda, masáže, wirpool, sauny.


Bazénový komplex Karlova Studánka.

Nově je otevřen v Karlově Studánce bazén a solná jeskyně. REHABILITAČNÍ BAZÉN A SOLNÁ JESKYNĚ V KARLOVĚ STUDÁNCE , Karlova Studánka. Lázně Karlova Studánka leží v průměrné nadmořské výšce 8m n. Hľadáte koupání Karlova St. Bruntáldohledat koupání v okolí obce Karlova Studánka do 10km, do 30km,.


Spojení nedotčené přírody, čistého ovzduší a jedinečných procedur. To jsou horské lázně Karlova Studánka. Informační stránky o lázních.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba TS Bruntál - městské koupaliště, Wellness centrum . Koupaliště v Karlově Studánce. Rehabilitační centrum a solná jeskyně v Karlově Studánce. Pro ještě lepší pocit můžete vyzkoušet . Hotel Lázně Kostelec u Zlína. Kteroukoli cestu zvolíte, vždy tam pojedete lesem. Jste v Karlově Studánce , místě , které americký list The New York Times v polovině ledna . Možnosti koupání : přehrada Krásné, Bazén Karlova Studánka , rybník . V okolí jsou přírodní koupaliště s písčitými plážemi a zatopené lomy vhodné ke koupání (Vápenná, Žulová, Černá Voda).


Severní Morava a Slezsko Nízký Jeseník a Zlatohorská vrchovina. Lázeňské městečko s nejvyšší čistotou ovzduší v České republice. Volný čas: okolní hornatá.


Koupání : bazénový komplex v Letních lázních. Karlova Studánka (15km) = vlek (vhodný i pro děti). Horské lázně Karlova Studánka - Lázeňské domy a vily, Z lázní na Praděd a zpět.


Ovčárna - Červenohorské sedlo (na této trase je sníh po celou zimní sezónu).

Na doporučení mé známé jsem navštívil bazénový komplex v letních lázních v Karlově Studánce , kde jsem byl na dovolené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky