pondělí 21. března 2016

Strunová hlava křovinořez

Originální nylonové strunové hlavy. Poloautomatická strunová hlava „Tap and Go“ s dvěmi strunami o průměru 4mm. Universální kryt plastový,vhodný pro většinu druhů křovinořezu.


Strunová hlava je osazená vnitřní maticí a je určená pro křovinořezy. Připojení ke křovinořezu - strunová hlava osazena .

Struna v křovinořezu většinou dojde v okamžiku, kdy to nečekáte. Znamená to hlavu rozebrat a znovu navinout. A když se nedaří, zabere to i . Vyžínací hlavy se strunou ve značkové kvalitě STIHL, s různými tloušťkami žací. Náhradní strunové hlavy na různé křovinořezy ihned k odeslání a za skvělé . Pro křovinořezy s obsahem motoru větším než cmHlava vyniká. V naší nabídce tak naleznete náhradní díly pro motorové pily, křovinořezy , sekačky, zaradní traktory,.


Strunová žací hlava je ideální pracovní nástroj křovinořezů a vyžínačů STIHL při sečení a vyžínání trávy a slabšího porostu.

Podle výkonu křovinořezu lze . Adaptér strunové hlavy Tecomec matka Mx mm levý závit. Mini strunová hlava do křovinořezů STIHL OREGON. Rychlonavíjecí poloautomatická strunová hlava.


Používáme jako universální. O nás Naše aukce Napište nám Komentáře KONTAKT KAXL s. Easy-load strunová hlava pro křovinořezy HECHT 1BTS, 14 1BTS, 15 1BTS, 154. Opravdu jednoduchá výměna struny bez nutnosti použití. Nechápu proč to výrobce a prodejci, nikde . RIWALL strunová hlava univerzální: Univerznální strunová hlava se dvěma redukcemi pro většinu křovinořezů.


Kompletní strunová hlava pro VeGa Ca C43. Vhodná pro křovinořez VeGA BC 4Pro a BC 5Pro. HRUBOST STRUNY OD DO 0mm.


STRUNOVÁ HLAVA POLOAUTOMATICKÁ DO KOS, KŘOVINOŘEZŮ struna mm LEVÝ ZÁVIT MX1. MTD strunová hlava pro křovinořez 990. Výrobce Cub Cadet, prodej v sekci Ostatní příslušenství.


Autorizovaný prodejce Cub Cadet.

Univerzální strunová hlava ,pro všechny druhy křovinořezů. Uchycení je stejné jako montáž nože na Váš křovinořez. Velice jednoduché je i pak natahování nové.


Křovinořez Proma PGK - strunová hlava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky