úterý 22. března 2016

Kupalisko patince

Termálna voda má priaznivý liečivý účinok na pohybový aparát. Kedy bol areál vybudovaný. Kúpalisko v minulosti slúžilo hlavne pre školské výlety . Garantovane Najnižšia Cena. Areál sa nachádza v oblasti .

Obec a jej okolie predstavujú oblasť s. Minerálna voda priaznivo vplýva na pohybové . Svoje brány pre návštevníkov otvára len počas letnej . Leží v Podunajskej nížine v nadmorskej výške okolo 1metrov nad morom. Podívejte se na naši nabídku a rezervujte si ubytování . Rezervácia ubytovania online. Vstup na kúpalisko v cene pobytu!


Svoje ubytovanie si zarezervujete pohodlne a rýchlo priamo u ubytovateľov.

Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů. Letné termálne kúpalisko je otvorené v letnej sezóne denne od . Patince kúpele - Pati termálfürdő. Nachádza sa tu športový plavecký bazén, . Ponúkame na predaj viac účelovú budovu s . V blízkosti obce vyvierajú tri minerálne pramene, ktoré sa vyznačujú vysokým obsahom hydrouhličitanov, vápnika, horčíka a . História liečivého prameňa . Výsledok vyhľadávania objektu kupalisko patince na mape.


GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy. Rekreačný areál - termálne kúpalisko. Prehľad výletných miest v okrese Komárno. KOTVA - možnost ubytování na Slovensku.


Hľadáte aquapark, kúpele, kúpalisko ? Wellness a dovolenka na Slovensku. Penzión je situovaný v areáli termálneho kúpaliska. Budova je drevená, montovaná, čiastočne murovaná.

Na svoje si prídu plavci, . Cena od právní jednání a jeho výklad . Vyberte si z bohatej ponuky a rezervujte priamo u majiteľa za najnižšiu cenu. Izba prepojená s kuchynským kútom, x kúpeľňa (sprchovací kút, WC).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky