pátek 25. března 2016

Strunová hlava load and go

Náhradní struny a cívky se strunou pro strunové sekačky Mountfield. Poloautomatická strunová hlava „Tap and Go “ s dvěmi strunami o průměru 0mm. Objevte slevy a doprodej zahradního nářadí. Doprodej na sekačky, vertikutátory, zahradní nářadí. Maximální návin struny 5-6m.


Rozkres profeionální quick load hlava.

Jednoduché nasunutí struny do strunové. Znamená to hlavu rozebrat a znovu navinout. A když se nedaří, zabere to i půlhodinku. Nová hlava Load and Go to dokáže za pár vteřin. O mm, maximální délka struny : m - Výměna žací struny : 1. Otáčejte žací hlavou tak, aby se označení vzájemně kryla 2. Protáhněte žací strunu otvory 3. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Určené pre silóny o priemere 1 . Pripojenie ku krovinorezu - strunová hlava osadená. Včetně strunové sekačky, kosy, pily na větve a. Adaptér Load and Go Extra Life. Díky funkci EASY- LOAD je navíjení struny . Riwall PRO Žací hlava se systémem Easy Load vč.


Prosím o popis funkce: automatický posuv struny u strunové hlavy u. Výhoda žací struny v disku pro každou hlavu. Vďaka funkcii EASY- LOAD je navíjanie struny veľmi jednoduché. Akční nabídka platná do vyprodání zásob. Dvoustrunová hlava Riwal. Easy- load strunová hlava pro křovinořezy HECHT 1BTS, 14 1BTS, 15 . Strunová EASY- LOAD hlava určená pro křovinořezy HECHT.


Pevná hliníková strunová hlava. Univerzální strunová hlava EMAK Multiline. Strunový adaptér LOAD and GO umožňuje návin struny bez demontáže adaptéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky