čtvrtek 17. března 2016

Herní prvky

Vyrábíme dřevěné hrací prvky pro dětská hřiště, zahrady a parky. V našem portfoliu naleznete celé herní sestavy, skluzavky, houpačky nebo vzduchové . Pružinová houpadla lze umístit jako samostatné herní prvky do prostoru dětských hřišť nebo míst, která jsou určena pro hru a zábavu dětem, houpadla jsou . Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Nabízíme kompletní vybavení dětských hřišť – herní prvky jako skluzavky, houpačky, prolézačky, lezecké stěny, pískoviště, kolotoče, domečky na zahradu apod.

Plánujete realizaci dětského hřiště nebo indoor herní zóny? D PROGRAM herní prvky sídlí v několika stovkách destinací po celém světě a budeme rádi, když . Herní prvky , prolézačky a skluzavky. Showing 1–of. Balanční prvek – tělocvik AJ 205. Designové nerezové herní prvky Linie M (dříve Conlastic) nejen pro dětská hřiště , ale i pro veřejná prostranství, náměstí, obchodní centra a parky.


Stavíme herní prvky z akátu, které jsou oblíbeným doplňkem dětských hřišť. Akátové dřevo má nejvyšší tvranlivost z dřevin, které rostou v České republice a .

Naše dětská hřiště a široká škála našich herních prvků pro dětská hřiště umožňují atraktivní hru dětí všech věkových kategorií. Jako doplněk ke klasickému hernímu vybavení dětských hřišť dodáváme i lanové herní prvky a šplhací sítě, nejčastěji ve tvaru pyramid. Pro dětská hřiště a další herní prvky od firmy Richter Spielgeräte platí následující sedmero. Maximální míra bezpečnosti 3. Běžnou situací je, že se mohou . Masivní herní sestava ve tvaru velké lodě, vyrobená z kvalitního a odolného akátového dřeva bude lákat děti k pirátským hrám.


K této sestavě doporučujeme. Výzdoba herních prvků s ekologickou tematikou Městská část Praha se . Tento projekt byl vypracován za účelem vytvoření prostoru pro odpočinek, ale i pro aktivní trávení volného času. V rámci projektu byly instalovány herní prvky. Windows Home Key online Buy Windows Home CD KEY Compare Prices. Velmi oblíbený herní prvek na dětská hřiště Lezecí stěna A je vyrobena z nerezu a odolného HDPE plastu.


Děti mohou přelézat z jené strany na druhou, . Kč přispěl pan Jiří Svoboda . Naše nové řady zahrnují jak barevné a tak přirozeně vypadající herní prvky , vyrobené ze dřeva nebo kovu. Pokud byste nemohli najít prvek, který se vám líbí,.

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR. Nové herní prvky pro aktivní děti. Dětské hřiště (UFAfabrik, Berlín, Německo) Komu by nechutnalo v takovém křesle (Rasovna, u Ledče nad Sázavou) Dětské hřiště pod. Lanová hrací zařízení pro dětská hřiště probouzí fantazii a přirozenou touhu po pohybu.


Návrh, výroba, prodej a instalace kvalitních herních prvků pro školky, školy, obce, města i pro soukromá dětská hřiště. Naše herní prvky na hřiště i zahradu, jako jsou skluzavky, houpačky,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky