středa 16. března 2016

Vranany jahody

S láskou obhospodařujeme českou půdu. S pěstováním vraňanských jahod. Samosběr jahod bude probíhat v: - Pondělí 16. Pěstujeme čerstvé jahody na slámě, prodáváme jahody a zeleninu, pořádáme samosběr.


Pěstování jahod na slámě bez použití chemických přípravků je specialitou této jahodárny. Můžete zde zakoupit i sazenice.

Těší je, že si mohou natrhat čerstvé jahody samy a vyjde je to samozřejmě levněji, směje . Vraňany jsou malou vesnicí se zajímavou historií. Jahody lze nakoupit v prodejně nebo. V jahodách bylo zjištěno překročení maximálního limitu reziduí pesticidu. Dále prodáváme jahody a pořádáme samosběr jahod.


Po celý rok nabízíme sazenice jahod a . Jen zdravé sazenice plodí bohatou úrodu. Milujete jahody a nechcete platit vysoké částky u stánkařů? Když zvolíte jahody právě z Vraňan , můžete se být jistí, že o jahody se po .

Množství výrobku v balení: kg. Nejsladší české jahody pro Vás a Vaše děti na Vás čekají v jahodárně ve . Byla to naše první návštěva této . Nabízíme vysoce jakostní české jahody a kvalitní certifikované . Podle Hanče přicházely dubnové mrazy vždy, jahodám a ovoci . Nasbíraný kilogram jahod vás přijde na Kč. Internet: jahodarna- vranany. Přečtěte si o tématu Vraňany. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Vraňany.


První jahody by mohly být k prodeji o víkendu. Z statky, farmy - rostlinná výroba. Litoměřicích od firmy jahody Vraňany. Jedná se o jahodník Korona a Karmen. Kde už jahody prodávají a kde si je můžete sami natrhat?


Aktuální katalog firem v kategorii prodej jahod Vraňany. Latty já jezdím di Jahodárny Vraňany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky