pondělí 21. března 2016

Dlažba 20 x 20

Obklady a dlažby ve formátu 20x20. Prohlédněte si bohatou fotogalerii a zjistěte si aktuální ceny obkladů a dlažby. Matná, jemně plastická dlažba se slabě ošlapaným designem a zajímavým . Rako One, tedy možnost kombinovat opravdu neustupuje do pozadí ale.


Série: LUCIE Rozměr: x cm. Zámková dlažba Klasiko je mezi zákazníky .

Totální výprodej obkladů a dlažeb. Nechte se unést dokonalou přímou linií a dopřejte vašemu exteriéru . Hledáte 20xdlazba rako? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Otěruvzdornost PEI, PEI IV. Dlažba MONO šedá x cm.


Keramický obkladový prvek kolekce PASTELE. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Největší vzorková prodejna na Moravě.

Vintage vyniká barvy rosso, ocra a celeste a vintage dekor kombinující různé ornamenty ve . Produkty skladem do dnů u vás. Objednejte výhodně se slevou. Vzory na ploche je možné vytvárať kombinovaním farebných . SUPERWHITE 20xje výjimečná, sněhově bílá neglazovaná dlažba.


Specifikace: vibrolisovaná dvouvrstvá betonová skladebná dlažba vysoká pevnost mrazuvzdorná odolná proti působení vody a . Umístění, Interier a Exterier. Struktura, jemně plastická. Značka: Rako Séria: Rock Kat.


Bežná dodacia lehota dní. Barva popisná: anthratice. Deklarovaný rozměr (v cm): 20x20. Jmenovitý rozměr (v cm): 20x20. Kč včetně DPH (Cena bez DPH: 9Kč). White mono lesk 20xobklad.


Dlaždice mají ve většině případů . Vytváří přesnou reprodukci odstínů cihel. Můžete použít jako fasádní pásky, dlažbu v interiéru i exteriéru nebo obložení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky