pondělí 28. března 2016

Olejove hadice

Tlaková hadice pro výtlak ropných látek, do teplot. Autodíly pro VW GOLF IV (1J1) 1. Kupte si produkty řady Palivové a olejové hadice v online obchodu společnosti Würth ▷ a přesvědčíte se o kvalitě a rozmanitosti našich produktů. Inzerát Tlakové olejové hadice v okrese Strakonice, cena dohodou, od milan.


Popis: Prodám tlakové olejové hadice nové.

Inzerát Hydraulické olejové hadice BMW Ev okrese Hlavní město Praha, cena 500Kč, od svec. Vyrábame hadice na mieru, akákoľvek dĺžka a závity. Olejová tlako-sacia hadica DN 25. OSTATNÍ UNIVERZAL náhradní díl SPONKA OLEJOVÉ HADICE 5MM - P. Pitbike pryžové hadice olejového chladiče se šroubením pár, Stomp, DemonX, WPB, Pitbike hadice olejového chladiče se šrouby pár, Stomp, . Aktuálně nemáme v této kategorii k dispozici žádné díly.


Skladem v externím skladu.

Kontaktujte nás, pokusíme se Vám požadovaný díl sehnat. Katalog náhradních dílů, doplňků. Objednejte do 21:0 zaslání téhož dne. Nové hadice k olejovému chladiči na škoda garde a GLS-viz foto bez zaruky. Jawa 5OHC, hadice na olej Jawa 50 oil hadice OHC, hadice na pětistovku.


Značka: ORIGINAL IMPERIUM. Porovnejte si ceny a ušetřete nákupem u nás! V našem internetovém obchodě si . E-shop Škodateam Vše o vozech Škoda. Tuning, závody, úpravy, srazy.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Šroub - připojení olejové hadice - turbo 300Tdi. Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v . Sme experti nielen pre priemyselné hadice ale aj pre výrobu a lisovanie. Obrázek nemusí odpovídat realitě.


Dispensers for oil, grease and multi fluid.

Snadno ovladatelné a robustní dávkovače (pistole) speciálně vyvinuté pro měřený výdej oleje a podobných kapalin. K chladici si je udelej delsi a pak je na miste skratis. Průmyslové hadice , jejich vnitřní vrstva je odolná vůči olejům. N, Crosland 47 MAHLE OX16 . HIGHWAY HAWK Držák olejových hadic.


Povrchová úprava modrá (anodizace) Balení: ks . Flexibilní hadice k železničním brzdám, SPECIFIKACE dle UIC-830-1-8 odolná vůči olejům a ozónu. Zde naleznete informace o armování hadice s koncovkou, . Je vhodná pro olejová topidla řady ID. Existuje možnost připojení externí olejové nádrže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky