pondělí 14. března 2016

Strunový vyžínač

Výkon kW (HP), obsah ccm. Skladem - ihned k odeslání. Doprava po celé ČR ZDARMA! Nabízíme ucelenou nabídku strunových elektrických sekaček od značek.


Dobrá strunová sekačka je ideálním pomocníkem v místech, která jsou pro běžnou rotační sekačku příliš těsná. Lehce s ní zastřihnete vysokou trávu podél cest i .

V každé zahradě najdete místa, kam se s klasickou sekačkou dostanete jen s obtížemi, nebo vůbec. Tehdy přichází na řadu strunový vyžínač. Nastavitelná hlava motoru lze nastavit v rozsahu 180° a . Okraje trávníku - o stupňů . Inzerát strunový vyžínač v okrese Teplice, cena 600Kč, od almika na Sbazar.


Popis Hecht 1R Hecht 1R strunový vyžínač s benzinovým motorem (2-takt) a dělitelnou hřídelí je vhodný na dosekání špatně přístupných míst podél plotů, . Přemýšlím jakou pořídit sekačku - nyní mám něco na . Elektrický strunový vyžínač určený na konečnú úpravu po hlavnom kosení.

Cena na splátky: od 10- Kč. Výhodou strunového vyžínače PROTECO je velká . Príkon: 4WNapájanie: 2Vnbsp;Záber: cmHmotnosť: kg. Greenworks Greenworkstools: - nejnovější bezuhlíková technologie motoru DigiPro - snadná proměna z vyžínače ( strunová hlava) na křovinořez Greenworks . Přestože je Greenworks G40LT30 . HECHT - vyžínač strunový. CG36DLTAkumulárotový strunový vyžínač , °Nap?


V náročném terénu a především všude tam, kde nelze použít zahradní sekačky, jsou vyžínače a křovinořezy STIHL ve svém živlu. V závislosti na výkonu motoru . Záběr udává, jak velkou plochu (pruh) strunová sekačka seká. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny . Hodí se k dosekávání malých ploch podél cest , . Lehký elektrický vyžínač vhodný pro konečkou úpravu trávníku okolo plotů, zdí, záhonů a jiných překážek. Vybaven je teleskopickou tyčí s nastavtelným madlem,.


Občas směšují strunové sekačky čili vyžínače - s křovinořezy čili motorovými. Zde jsou tipy kdy zvolit vyžínač a kdy křovinořez, plus . Strunové vyžínače nejsou všeobecně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky