čtvrtek 10. března 2016

Lisovací kleště

V kategorii Krimpovací kleště, lisovací kleště naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Lisovací (krimpovací) kleště na kabelová oka, spojky, dutinky či konektory Western vyberete v našem eshopu s ručním nářadím.


Hydraulické lisovací kleště - 3mm2. Hledáte lisovací kleště na dutinky? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Kleště lisovací značky Knipex. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Lisovací kleště na dutinky jsou určeny pro vytvoření lisovaných spojení. Vybrat si můžete s izolací a bez izolace. Nářadí je určeno na kabelová oka a spojky, . Sortiment kleští na lisování kabelových koncovek jako jsou dutinky, očka a konektory.


Společnost Weidmüller nabízí širokou řadu mechanických lisovacích kleští pro elektrikáře. Vestavěné ráčny s mechanismem uvolnění zajišťují.

Chcete si pořídit kvalitní a profesionální lisovací kleště ? Nabízíme nejkvalitnější produkty za zvýhodněné ceny! Přesvědčte se sami na Topenilevne. GPH LDF 5-kleště lisovací na dutinky 5-4mm. HOBBY LDF 5-izol,ne… kleště lisovací HOBBY LDF 5-izol, neizol.


Celková délka kleští 210mm. Mechanické lisovací kleště - pro dutinky s izolací a bez izolace, pro průřez vodiče 2 a 50mm. Pokud potřebujete kdekoliv ustřihnout ocelové lanko a poté zalisovat oko nebo očnici, jsou tyto kleště ideální volba! REMS Power-Press ACC Basic-Pack elektrické lisovací kleště. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lisovací kleště.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Elektrohydraulické lisovací kleště bateriové 35kN do průřezu 120mm . Použití lisovacích kleští : Přeštípněte lano v požadované délce. Provlékněte lano svorkou a utvořte smyčku. Vyčnívající konec lana musí být krát delší než je . AKU lisovací kleště a děrovače - Naradi-vesely.


Vysoce zatížitelné lisovací kleště z kované a zvlášť kalené speciální oceli. Lisovací obrysy ROLLER lisovacích kleští jsou specifické pro daný systém a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky