středa 30. března 2016

Nádrž na dešťovou vodu bazar

Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů nádrž na vodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Inzeráty nádrž na vodu - Zahrada bazar - Sbazar. Prodám samonosnou nádrž na dešťovou vodu objemu 5m3. Barel na destovou vodu 230l.


Zemědělské cisterny a kontejnery, bazar zemědělské techniky, zemědělské stroje Nosič kontejneru.

L lamino pěkná v rámu z Potravinářství. Nádrže na vodu 800L , tepelně izolované (hliníkové jádro v laminátovém obalu). Renovovaná nádrž sloužila na dešťovou vodu (cena Kč), druhá dlouhodobě nepoužívaná . Nádrž je vypláchnutá horkou vodou. Prodej plastové nádrže Ozeanis 6. Litrů pro zachytávání dešťové vody.


Nádrže je samozřejmě možné vzájemně propojovat do série a tím vytvořit neomezeně velkou zásobárnu dešťové vody. Každá nádrž je vybavena montážní a . Nádoba na destovou vodu  o objemu 210L.

Je vybavená otvorem pro výpusť vody. STAVEBNÍ BAZAR - Chcete levně nakoupít potřebný materiál? Levný prodej použitých i nových plast. Predám nadrz na vodu - inzercia, bazár bazZi. IBC kontejnerů, barelů, nádrží , kádí, dílů.


Brabcův úřad plánuje lidi motivovat k tomu, aby si na zahradě vybudovali například nádrže na zadržování dešťové vody , kterou by si pak . Přímo ze závodu Koever CZ Libčice nad Vltavou. Plastové cisterny na dešťovou vodu za férové ceny. Rychlá navigace: Dostupnost: Skladem. Lze použít jako jímku(žumpu) nebo nádrž na dešťovou vodu. Veškerá kolaudační dokumentace.


Prodám jímky, septiky, nádrže na dešťovou vodu , vodoměrné šachty. Internetový bazar nádrží a výdejních stojanů PHM. Nabízíme kvalitní plastové jímky, septiky, nádrže na dešťovou vodu , vsakovací jímky a žumpy.


Sekce Zahradní technika materiál - stavba inzerce - stavební bazar. Plastová nádrž na dešťovou vodu je vyrobena z polyethylenu metodou rotačního tváření, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky