pátek 11. března 2016

Pivní hadice

Potravinářské hadice nejen na pivo. Hadice na pivo , víno a vzduch. Vnější rozměr: 5mm - akční cena. Pythony k vedení piva od chlazení k výčepnímu stojanu.


Nejpoužívanější hadice k propojení pivního vedení.

Objednávky on-line na naše. Naražeče na pivo , spojky, sanitace , hadice. Váš nákupní košík je prázdný. Pivní hadice o průměru mm. Naše cena bez DPH: Kč 1-.


V katalogu nemáme podrobnější informace o pivni hadice. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Vítejte v našem internetovém obchodě. Jsme profesionálové ve svém oboru, nabízíme a prodáváme výčepní zařízení a příslušenství, . Chladiče piva pro domácí i profesionální chlazení. Dlouhá životnost, 1 kvalita provedení, moderní desing - záruka předního českého . Vhodné ke stáčení piva , vína, tekutin - včetně alkoholu. Vyberte si z široké nabídky pivních produktů. Jaký druh piva nejvíce preferujete?


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Nepostradatelnou součást výčepního zařízení tvoří hadice a pythony. Zahrnují narážecí hlavy na pivní sudy, kohouty, hadice , spojovací materiál nebo vzduchové kompresory. Dodávky a servis klimatizací, tepelných čerpadel a chladících zařízení.


Záruční a pozáruční servis. Prodej a půjčovna pivního chlazení . HADICE PIVO, VÍNO (X MM) 1METR. Kalibrovaná hadice pro spojky J-G.

Nejběžněji používaná hadice na pivní a nápojová vedení. Obvyklé použití hadic dle rozměru: 8mm - tlakování 5mm . Vyrobena z potravinářského plastu, kompatibilní s vypouštěcím ventilem. V případě nákupu více metrů hadice , Vám ji automaticky. Dostalo se mi pod ruku velké množství různých JG spojek a propojek a redukcí na velké hadice , tuším 10mm.


Má to nějaký smysl pro využití na domácích akcích. Internetová prodejna pro kutily, firmy a podnikatele. Velký denní průtok piva skrz PEGAS Evolution může ucpat jednotlivé cesty, jakož i odpa škrtící. Napájecí hadice piva a zařízení PEGAS Evolution jsou první .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky