pondělí 14. března 2016

Chatka za odvoz

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů chatka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzerce - chatka za odvoz , nabídky - prodám, prodej, inzeráty. Nabízím odvoz zdarma - Brno.


Za demontáž a odvoz daruji montovanou dřevěnou chatu o rozloze 3mv obci Dobřichovice (Praha-západ) V případě jakýchkoliv dotazů mne prosím.

Chata v Hloubetine, Praha 9. Dam za odvoz a vyklizeni pozemku. Mozno rozebrat nebo odvezt jako dily. Zahradní chatka Zita 440× 3cm.


Uložit kontakt do mobilu pomocí . Všechny inzeráty uživatele Lucie 23 . Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Daruji dřevo na spálení, stará chatka , 15m.

Maringotky k bydlení nebo jako chata jsou stále populární. Zejména majitelé rekreačních chat, chalup a chatek v zahrádkářských koloniích by měli být obezřetní, objekty dobře zabezpečit a odvézt z nich . Darujem drevenú záhradnú chatku za jej rozobratie a odvoz z pozemku. Lokalita: Suchá nad Parnou (okres Trnava).


Vlastnoručně postavená chatka v. Malá chatka pod Malou Fatrou. Chatka sice stojí, ale její technický stav je, mírně řečeno, nedobrý. Chatky jsou z kvalitního dřeva (viz foto), včetně . Naše rybářská chata nabízí levné ubytování na Seči pro členy naší organizace i. Odběr je možný i SAMOSTATNĚ! V bytě jsme dávali nová, jsou v dobrém stavu a. Chatka má, sklep a jedno nadzemní podlaží, které má výměru m je zde kuchyň a pokoj. Porovnání cen zahradni chatka za odvoz , srovnání cen zahradni chatka za odvoz na portálu HLEDEJCENY.


Detaily ze sekce Termální aquapark Štúrovo - Chatky Kelly na webu Badentour. Tím končí veškerá pozitiva. Doprava nahoru je složitá, není možná vlastními auty a za odvoz.

Konopišti, přenechá – zdarma. V zimním období je samozřejmostí odvoz zavazadel na chatu, popřípadě osob . Případný zájemce si sám zajistí demontáž a odvoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky