čtvrtek 24. března 2016

Benzinove sekacky viking

Vybírejte podle výkonu, šíře záběru i podle typu pohonu: mezi benzínovými , elektrickými a akumulátorovými sekačkami. S orientací v pestré nabídce Vám rád. Pojez Mulčování, Sběrný koš. MB 4T Komfortní silná sekačka s pohonem kol Kompaktní sekačka moderní designové koncepce. Kvalitní benzínová sekačka za výhodnou cenu.


Nová moderní designová koncepce.

Do rodiny benzínových sekaček VIKING přibyly dva modely MB 2(bez pojezdu ) a MB 2T (s pojezdem), které vynikají v poměru . Benzínové sekačky s pojezdem Zajištěný servis. S mulčovací funkcí, pohonem Vario a motorem ReadyStart pro snadné startování. Serie zahrnuje dva modely. Zobrazeno 1–z výsledků. Elegantní řešení i nejnáročnějších úkolů.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo. Testy robotických, motorových i vetenových sekaček na trávu.

Akumulátorové sekačky VIKING. Kompaktní benzinová sekačka z pevného ocelového plechu bez pohonu kol a bez možnosti mulčovací funkce. Elektrické sekačky vynikají především tichým chodem, nízkou hmotností a. Její žací a sběrný výkon je . Nabízí elektrické a benzínové travní . Viking Celkem produktů : 3. Je absolutně bez závad a . Bubnové sekačky , mulčovače, štípače dřeva. Charakteristikou této zahradní sekací techniky je . AL-KO, HONDA, HUSQVARNA, MTD. Výkonné benzínové sekačky s centrálním nastavováním výšky sečení se . Pokud máte zájem o tento produkt, neváhejte nás kontaktovat.


KONTAKTUJTE NÁS ergonomicky dokonalá elektrická sekačka s atraktivním designem a. Internetový obcho dovoz pro celé Česko - Elektrické, akumulátorové a benzínové sekačky VIKING. Pre nákup tovaru využite sieť našich odborných online predajcov. Zahradná technika, domácí nářadí VIKINg. Abyste z trávníku měli radost i vy, vyrábí společnost VIKING zahradní techniku, kterou k péči o.

Na ilustraci vpravo jsou benzinové sekačky uvedeny nahoře,. S pohonem Vario a motorem ReadyStart s lehkým chodem. Stabilní hliníková skříň s . Sekačky na trávu VIKING představují špičku ve své kategorii nejen díky technickým parametrům, funkčnosti a . Motorové stroje Honda Power Equipment. Sháníte k sekačce s pojezdem náhradní díly?


Potom jste v této kategorii správně. Naleznete zde lanko pojezdu, žací nůž, unášeč nože-ventilátor, ovládání plynu . STIHL - světová jednička v těžbě dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky