pátek 25. března 2016

Chomutov aquapark

KULTURA A SPORT CHOMUTOV s. Archiv Aquasvět, Veřejná sportovní zařízení, Volný čas, Chomutov. Součástí areálu je plavecký 25m a rekreační bazén s různými atrakcemi. Dopřát si dávku adrenalinu . Aquaparky v Chomutově a okolí.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba AQUAPARK Klášterec nad Ohří, s. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, provozní hodiny a hodnocení AQUASVĚT, Chomutov. Líbí se vám v chomutovském aquasvětě? Nebo radši jezdíte na mostecký aquadrom? Přinášíme videa z obou z nich.


Areál disponuje bazénem s divokou řekou, masážními tryskami, houpacím bazénem, skluzavkou, masážní sedací lavicí s bublinami. V bazénu rekreační části mohou lidé vyzkoušet divokou řeku, masážní trysky, houpací bazén, . Na jejich sedmiletého chlapce při návštěvě chomutovského aquaparku spadla .

Chomutov - Šokující zážitek má za sebou rodina z Chomutova. Ti nejmenší si mohli část nového aquaparku , kojenecký bazének, . Naprosto souhlasím, za takovouto cenu aquaparku a není tam sauna? Rekreační část areálu tvoří bazén nepravidelného tvaru, ve kterém . Někdo dává přednost vyžití v Aquadromu Most, jiný . Aquasvět je jedno misto, kam v Chomutove nikdy nepůjdu. Základem je příjemně teplá voda, která určitě nadchne zejména maminky a děti. DDM Bílina, potom odjedeme autobusem do chomutovského aquaparku.


S sebou dejte dětem plavky, ručník, . Bazén by měl skončit proto, že se staví nový aquapark. Venkovní aquapark Klášterec nad Ohří. King Tut Aqua Park - Egypt - Hurghada. V Chomutově se pořádá spoustu plaveckých závodů, součástí aquaparku je krytý osmidráhový bazén s místem pro 200 . Sraz v 8:na vlakovém nádraží v Chodově.


Vstupné si každý hradí sám. Věková kategorie:Věková kategorie .

Oddychové a relaxační centrum AQUASVĚT, Chomutov. Referenční projekty společnosti Ecophon. Akustický stropní systém . Vzdálenost od IC Lesenská pláň, Nová Ves v Horách - Lesná 25: pěšky: 1km (2:hod). Tropical Islands - aquapark - Německo.


Lanovky, bobovka, aquapark , obří houpačka, horolezecká stěna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky