středa 23. března 2016

Svařované panely

Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Po konzultaci s našimi odborníky je můžete zakoupit v libovolné barvě, například v . SVAŘOVANÉ PANELY , Levný plot. PILOFOR ke konstrukci brany 1. Panel je pro zvýšení pevnosti na dvou až čtyrech místech podélně prolisován.


Opatřeno polyuretanovým nástřikem.

Příslušenství pro svařované panely. Montáž svařovaných panelů . Plotové panely jsou vhodnou variantou oplocení průmyslových objektů, areálů, občanské vybavenosti či sportovišť. Vyroben z ocelových drátů pr.


Délka 250cm, barva jedlová zeleň. Poplastovaný 3D panel ANTRACIT, síla mm, oko 200xmm, výška dle výběru. Průmyslový svařovaný panel od jiného výrobce.


Svařovaný 3D panel, barva antracit. V našem internetovém obchodě odpovídají panelu AXIS plotové dílce 3D.

Panely nabízíme v pozinkované nebo . Oplocení, montáž oplocení, svařované pletivo, okrasné pletivo, pletivo, ploty a průmyslové panely. Stále větší oblibu si získávají svařované plotové panely. Jednoduchá montáž, hezký vzhle dlouhá . Dodáme vše pro stavbu plotu. Nabízíme levné pletivo na plot, betonové ploty či chovatelské pletivo.


Vybírejte plot podle svých představ. Vysoká pevnost a životnost,. Vysoce kvalitní svařované panely s prolisem vyrobené z ocelových drátů s povrchovou úpravou ZN.


Průměr drátu je mm, velikost ok 50×2mm. Možnost montáže s podhrabovými deskami. V katalogu nemáme podrobnější informace o svařované plotove panely. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. V této sekci e-shopu naleznete svařované lario panely a to zinkované svařované panely a poplastované svařované panely.


CZ, kde se sdružují spolehlivé obchody, ověření výrobci a řemeslníci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky