pátek 25. března 2016

Zahradní hadice naviják

Naviják AutoReel s 30m hadicí HOZELOCK. Automatický buben pro montáž na stěnu Hozelock Auto Reel. Máte větší zahradu a nebaví vás neustálé zamotaná zahradní hadice ? U nás si můžete vybrat praktický hadicový naviják nebo vozík na hadici od . Na naviják lze navinout až metrů půlcoulové zahradní hadice.

Nabízíme vozíky pro hadice k zavlažování zahrady za výhodné ceny s dodáním do hodin. Velkou výhodou je i snadné odepnutí celého naviják na zahradní hadici , kterým se . Inovační systémy úschovy zahradních hadic KÄRCHER stanovují nová měřítka funkčnosti, designu a kvality. Moderní vozík na hadici umožňuje rychlé navíjení a. Držáky na zahradní hadice. Vozík na zahradní hadici Silver - AL s ergonomickou plastovou rukojetí, . Zahradní hadice pro vodu, kapaliny a vzduch, bar .

Skoncujte s nebezpečným klopýtáním přes neuklizené hadice. ReelSmart automatický naviják zahradní hadice 25m s vodním pohonem navíjení , Navíječ zahradní hadice s vodním pohonem navíjení - m. Vozíky a navijáky na zahradní hadice umožňují rychlé navíjení a odvíjení hadice, bez manuálního vedení a při minimální potřebě místa. Potřebovali bychom koupit naviják (buben, vozík - nevím, jaký výraz je správný, na netu jsou všechny názvy) na zahradní hadici. Vybaven automatickým navijákem hadice , který lze aretovat v pravidelných intervalech. Proto máte k dispozici vždy hadici v délce, jakou potřebujete.


Jsou odolné s bytelnými navijáky v různých délkách dle Vaší potřeby. Zaregistrujte se a získejte navíc až slevu na navijáky na hadice. Vozíky na hadice - praktická pomůcka na zahradu pro udržení pořádku a snadný transport. Oblíbené jsou automatické nástěnné navijáky na hadice.


Popis: Prodám úplně nový,nepoužitý naviják zahradní hadice. Zavlažování zahrady s postřikovači, zahradními vozíky na hadice či navijáky CLABER pro Vás bude radostí. Už nikde nebude překážet nepěkně stočená hadice a nemusíte se obávat jejího zničení při sekání.


Elegantně řešený naviják do dílny, nebo garáže. Pro upevnění na stěnu, strop nebo jinou konstrukci je buben. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Stabilní a odolná základna. Pohodlná a dlouhá rukojeť, která usnadňuje lepší manipulaci. Připojení: úhlová hadice zabraňuje ohnutí nebo kroucení při navíjení.


Potřebujete častěji manipulovat se zahradní hadicí delší než několik málo metrů? Vyrobte si pomocníka, naviják na hadici, na který ji budete navinovat, protože . IHNED PO REGISTRACI UVIDÍTE CENY SE SLEVOU. AKCE na výrobky FIELDMANN. Sestavení je velmi snadné - stačí nasadit a zaklapnout, nástroje.


S nově vyvinutým pružinovým systémem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky