pondělí 23. května 2016

Aquapark jindřichův hradec ceník

Venkovní aquapark - vstupné a doplatkový systém Typ vstupnéhodoplatku Dospělí Junioři Děti osoba starší 18. Permanentní vstupenky mají platnost měsíců od data prodeje! Sobotní koupání pro děti mladší . Poznámka:Detailnější ceník na webových stránkách. Hradec Ivo Ježek tedy na můj popud zpracoval nový ceník a . Pozvánka do Plaveckého bazénu J.

Jindřichově Hradci uzavřen krytý bazén. Přímo ve vestibulu je občerstvení, které má otevřeno . Ceník vstupného, permanentní vstupenky, rodinné vstupné. Pokud i pro veřejnost, jaký je ceník ? Ceník najdete na stránkách wellnesscentra. Ceník , hodina, hodiny, hodiny, hodiny, Doplatek. Aquaparky a bazény v širším okolí Penzionu Hejtman.


Přijďte se podívat do našeho moderního aquaparku ! Určitě si příjemně odpočinete a zrelaxujete v bazénu, vířivce, divoké řece, brouzdališti nebo na tobogánu.

Na jejich webových stránkách naleznete ceník vyhlídkových letů, fotogalerie, atd. ZVÝHODNĚNÉ VSTUPNÉ DO AQUAPARKU BABYLON S. Filharmonie Hradec Králové s projektem Michael Jackson Symphony 30. AQUACENTRUM HRADEC KRÁLOVÉ. Největší sladkovodní akvárium ve Střední Evropě se skleněným podvodním tunelem. Lázně Aurora - Slatinné lázně Třeboň - léčení, relaxace, wellnesscentrum.


Mimo jiné tu máme největší zábavní aquapark ve střední Evropě. JINDŘICHŮV HRADEC - Na svém posledním zasedání rada. Základní vstupné do vnitřních bazénů a aquaparku sice zůstává stejné, ale . V ceně výletu je dvakrát jízdné autobusem, jízdné úzkokolejkou, vstupné do aquaparku včetně všech tobogánů a atrakcí a . Ubytování pro rodiny s dětmi, cyklisty a seniory. Oceníte hlídané parkoviště, venkovní posezení s grilem,. Provozní doba venkovního aquaparku denně od 10.


Hotels and accommodation - Aquacenter Hradec Králové. Kompletní ceník a aktuální změny otevírací doby naleznete na stránkách provozovatele. Lehátka a slunečníky zdarma. Přímý přístup do nově vybudovaného aquaparku nabízí dospělým, rodinnám a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky