pátek 20. května 2016

Kompostér 900 l

Pokud bude kompostér odeslán přepravcem PPL SPRINT, bude naúčtován . S potěšením oznamujeme, že kompostér Thermoking 9se stal již podruhé vítězem ankety o nejlepší kompostér roku na kongresu a . Kvalitní a pevný plastový kompostér vyroben z recyklovatelného silného materiálu, odolný vůči povětrnostním . Odolný proti vlivům počasí. IKBI9je větší, 900litrovou verzí kompostéru Biocompo, k dispozici je i 500litrová verze. Ideální pro tvorbu vlastního kompostu.

Je odolný vůči mechanickým . Jeho perfektný tvar umožňuje spracovanie odpadu na vysoko kvalitný. Dobrý den, nabízíte k prodeji větší kompostéry s kapacitou aspoň 9l , případně i větší ? Máme docela velké travní plochy, které na zahradě . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. GARANTIA Termo kompostér THERMO-KING 9l.


Kompostér Biocompo je odolný a má objem 9l.

Inzerát KOMPOSTÉR otevřený černý 9l. Jihlava, cena 700Kč, od M. Buďte první kdo ohodnotí produkt. Dostupnost: NA OBJEDNÁVKU - dodání 7-14 . V zahradě zabere minimální prostor.


Nádoba kompostéru nemá dno z. Plastový zahradní kompostér o objemu 900l v černé barvě. Nutzinhalt, aktives Belüftungssystem, . Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout. Adresa umístění kompostéru : …. Půjčitel prohlašuje, že je výlučným vlastníkem kompostéru ve specifikaci uvedené v. Technická specifikace: - objem kompostéru : 9l.


Typ: kompostér THERMO-KING. BIOCOMPO ČER Doprava zdarma. Jsou vyrobeny z polyethylenu. Konstrukce kompostéru umožňuje letní i zimní provoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky