čtvrtek 19. května 2016

Dlažba bílá lesklá

Hledáte bila dlazba leskla ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Velkoformátová luxusní slinutá dlažba bílé barvy bez jakéhokoliv vzoru s vysokým leskem. Právě lesk této dlažby dělá z tohoto produktu top zboží. Typ, glazovaná slinutá dlaždice.


Dlažba slinutá čistě bílá lesklá.

Každá kachle je potažená fólií proti poškrábání při manipulaci a pokládce. Nádherná dlažba imitují bílý mramor. Velmi vydařená slinutá dlažba glazovaná. Bílá mrazuvzdorná dlažba Easy Bianco ve formátu 45x45. Ať už zvolíte obklady či dlažby lesklé či matné, určitě nešlápnete vedle.


Bílá totiž navodí pocit čistoty, nepodléhá módním trendům a lze ji výborně kombinovat s . Výrobce: Topgres Rozměr: 6x 6x 11. KEROS Petra Gris lesklá 60xcm.

Detailní informace k výrobku: Frame White - dlažba rektifikovaná 60xbílá lesklá (fLHN). Bílá jemně lesklá dlažba Margres Extreme Extra White. Velkoformátový rektifikovaný obklad Calacatta je vhodný pro všechny milovníky luxusních koupelen v designu mramoru. Rektifikovaný obklad má formát 30x90 . V případě zájmu zasíláme . Forest Série obkladů a dlažby. Oddělení obkladů a dlažeb nabízí přibližně 8druhů produktů, například.


Pečlivý výběr z osmi 25xmramorových variant obsahuje série Lithos s lesklým povrchem a. Při objednávání výrobků s jiným barevným provedením než v bílé barvě, . Lesklá podlaha je krásná, její doslova zrcadlový povrch opticky. Na lesklé dlažby dobře fungují přípravky na sklo, které je krásně vyleští. Základ pro všechny tři typy dekorací tvoří nekonfliktní bílá lesklá i matná . Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.


Obklady a dlažby - Venkovní umístění: Bazény. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Rozměry dlažby : 600x6mm, tloušťka cm. PRODÁVÁME POUZE PO CELÝCH .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky