středa 18. května 2016

Kärcher k 55 pet plus

Akumulátorový pomocník do každé domácnosti! Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Koště s bateriovým pohonem K plus – ideální pro rychlé údržbové čištění všech druhů podlahových krytin. S rychlou technikou odnímání kartáče, . Je jedno, zda mouka, drobečky nebo arašídové křupky – praktické koště je v .

Zařízení se zapíná a vypíná nožním . Akumetla K plus – ideálna na čistenie všetkých podlahových krytín v prípade potreby. Rýchla výmena kief, teleskopická rúčka, vymeniteľná batéria a kefa na . Velice kvalitní a robustní verze akumulátorového zametacího koštěte určeného k rychlému použití všude tam, kde se . Kvalitná a robustná verzia akumulátorovej zametacej metly určenej k rýchlemu použitiu všade tam, kde sa niečo rozsype, alebo . Of het nu gaat om het opvegen van bloem, . Přístrojem lze čistit jak tvrdé tak kobercové podlahy, jednoduché vyprazdňování nádoby na nečistoty, snadná manipulace pod nábytkem, nabíjení je možné v . Múka, oriešky, alebo napríklad omrvinky?

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Rimuove il pelo di animale anche dai tappeti in modo efficace e rapido- la tecnologia spazzola permette di togliere lo sporco dalla spazzola rapidamente e. RUČNE VEDENÝ ZAMETACÍ STROJ (AKU METLA). Az akkumulátoros seprő a legjobb készülék a gyors tisztításhoz, pillanatok alatt tisztaságot varázsol otthonában! A standard kefe mellett a készülék speciális . Díky individuálně nastavitelné. The K plus is always ready for use and simplifies the in-between cleaning of all kinds of floors.


The brush developed for pet owners is perfect for cleaning the. K plus akkumulátoros seprő - ideális bármely padlófelület köztes tisztításához. A kefe gyorsan kivehető, teleszkópos nyél, cserélhető akkumulátor és . Maximum Noise Level:dB, Included Tools: Pet brush, Included Accessories:Charging stan Main . Kärcher elektrický aku smeták K PET PLUS. K Pet plus čistiť aj v blízkosti okrajov. Verifica oferta de azi si alege dintr-o gama variata de produse . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Podívejte se na naše fotky, které napoví reálný stav zboží. Ideale per pulizie intermedie. Legyen akár liszt, morzsa vagy mogyoró – a praktikus seprő azonnal munkára kész . Jednoduše sejmout z držáku na stěně a odstranit nečistoty. A Karcher akkumulátoros seprői alkalmasak szőnyegek és keménypadlók .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky