pátek 27. května 2016

Aquapark brno pasohlávky

Najdete nás v turistické lokalitě jižní Moravy, na Palávě, jen minut jízdy autem od Brna. Mate deti a ty maji rady aquaparky ? Aquaparky a zábavní parky. Stěžejním problémem je podle ní dálnice z Brna do Vídně.


Za Lužánkami v Brně vyroste v příštích letech nový akvapark.

Návštěvníkům bude k dispozici hned několik atrakcí, hned vedle je naplánovaný . Areál aquaparku vznikl spolufinancováním. Od aquaparku , který staví soukromá společnost ŽS Real Brno , si slibuje zisky pro . Součástí aquaparku je bazénů, tobogánů. Mnoho volných pokojů za skvělé ceny. Pasohlávky 1– Naplánovat trasu.


Rezervujte on-line, plaťte až v hotelu.

Nyní , týden před otevřením je ceník konečně k dispozici. Přímé kontakty, konkrétní ceny,. Příjezd do kempu autem po mezinárodní silnici E 4( Brno - Mikulov). Podvrdte odběr novinek a budete krok napřed.


SAMOSTATNÝ VSTUP DO AQUAPARKU. Samostatný turniket pouze pro hotelové hosty. Slouží pro přímý vstup do aquaparku , a to pouze hotelovým hostům! V areálu aquaparku jsou připraveny dva velké tobogány (a m) a další vodní atrakce, na kterých si.


SLEVA na vstupné do aquaparku AQUALAND MORAVIA. Archiv Přeložit tuto stránku 2. Za akvaparkom s najväčším . R a leží pouhých minut jízdy od Brna , na břehu Novomlýnských nádrží. V blízkosti KEMPU U JEZERA se nachází moderní aquapark AQUALAND . Areál vyniká zahradní úpravou s odpočinkovou zónou i dětským hřištěm.


Nejen nejmenší budou nadšeni z aquaparku , který je hned vedle hotelu.

Spojte aquapark a zajímavé ubytování v Brně v klidných lokalitách a s. Hostům nabídli první cirkusová vystoupení, spuštění . Cyklistická stezka Brno -Vídeň, populárně nazývaná Jantarová, součást páteřní evropské. Z Brna až před brány aquaparku i zpět se tak zájemci dostanou o prázdninách každé dvě hodiny. Za využití linky je navíc čekají další výhody v . Krásne prostredie, čistá voda v bazénoch, príjemný personál, výborné jedlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky