úterý 24. května 2016

Skluzavka 2 4m

Skluzavka z kvalitního, robustního plastu. Nabízíme nejlevnější certifikované plastové skluzavky na dětská hřiště. Svahová skluzavka z nejkvalitnějších materiálů - nerezu a akátového dřeva. Jungle Gym skluzavka fialová krátká s přípojkou pro vodu.


Plně nahrazuje starý model skluzavek 4m.

Díky vyspělé technologii stříkání polyethylenu má . Aukro jsme zkoušeli, všude mají jen , 4m a 3m. MH Yulvo je jedna z nejoblíbenějších. ZDARMA skluzavka , x houpačka součástí je spoj. Dětská dřevěná hrací věž se skluzavkou.


Výška sestavy 220cm, hloubka 339cm,šířka 300cm. Použitý materiál zajišťuje dlouholetou životnost celého kompletu.

Krásná dětská skluzavka je vyrobena z HDP plastu a je odolná vůči slunečnímu UV záření i mechanickému poškození. Luxusní výběr skluzavek a prolézaček od značek Bestway, Little Tikes, Index a dalších. To vše za úžasné ceny a dodáním do hodin. Monkey Plastová skluzavka světle zelená ,m na vodu Doprava zdarma. Zahradní dětské hřiště Tower.


Dřevěné dětské hřiště na zahradu - dětská hrací věž bez střechy. Toto menší dětské dřevěné hřiště má ve spodní části pískoviště a . Produkt je zařazen v následujících kategoriích. Délka je daná jiným tvarem a jiným zakončením. Určeno až pro děti současně. Velké dětské vodní radovánky přímo na vaší zahradě.


Odolný a kvalitní materiál zajistí, . Vyrábíme nerezové skluzavky a tobogány. Samostatně stojící skluzavky. K Podestě 125cm je dodávána skluzavka o délce , 4m.

Parametry: Velikost 15m2Rozměr 5m x 2m. Vodní nafukovací atrakce v parádním designovém. Možnost nerezového provedení skluzavky - cena na dotaz. Vodní skluzavka plast 41x76x125cm od měsíců. V případě, že u zboží svítí skladem v externím skladu - je dodání zboží mezi - 7prac.


Kvalitní dětská skluzavka značky MONKEY´S HOME s přípojkou na vodu je. Prodám žlutou dětskou skluzavku délka , 4m včetně dětské houpačky. Nabízíme skákací hrady, skluzavky a zábavná centera značky Happy Hop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky