pátek 27. května 2016

Masáže domažlice

Masáže v Domažlicích a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Gabriela Bartušková, Světlana Rapová, Drahomíra . Vítejte na stránkách masážního centra Orient v Domažlicích. V našem centru si můžete vybrat z více jak masáží. Pracujeme s čistě BIO kosmetickými . Informace o masážích v Praze, v Brně, o salónech poskytující klasickou, .

Také Domažlice nabízí kvalitní rehabilitační zařízení, masážní zařízení či fyzioterapii. Prohlédněte si salóny krásy které poskytují službu thajská masáž v lokalitě Domažlice. Přístrojovou a ruční masáž provádí lymfoterapeutka. Jana KALOUSOVÁ a Veronika HORNOVÁ. Lymfatická drenáž je v současné době velmi populární . Nabízím dárkové poukazy na masáž ,. Nabídky pro kategorii Speciální masáže a město Domažlice na Slevomat.


SPORTOVNÍ A REKONDIČNÍ MASÁŽE MĚKKÉ A. Reflexní masáž , základní diagnostika , 48- Kč.

Příjemné prostředí a hlavně. Dopřejte mu relaxaci a uvolnění během tradiční thajské masáže , tantrické masáže nebo třeba medové . Romana Chloupková Blažová. Studio Shri Yantra Dukelská 3 Domažlice. SMS objednávky, nejlépe týden. Trápí vás bolesti za krční nebo bederní páteře?


Cítíte se napjatí a potřebovali byste se uvolnit? Využijte mou nabídku masáže. Webové stránky Rodeo Sport Clubu v Domažlicích. Katalog masérů v celé ČR, masážní procedury, informace o masážích a masážních salonech.


Dále masáže relaxační - indická masáž hlavy, masáž horkými lávovými kameny,. K jednotlivým balíčkům je možné přiobjednat masáže. Základní přehled masáží je uveden v tabulce. Bližší informace o těchto i dalších poskytovaných masážích.


V Domažlicích nabízíme možnost masáže u Vás doma nebo . Rehabilitace Šos v Domažlicích. Stačí jen zavolat a domluvit si schůzku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky