pátek 27. května 2016

Kryty bazen trinec

Provoz krytého plaveckého bazénu s tobogánem s časomírou. K dispozici jsou čtyři plavecké dráhy a relaxační část, ve které naleznete různé chrliče. Máme pro vás připraveny čtyři plavecké dráhy a relaxační část, ve které . Jsou zde připraveny čtyři plavecké dráhy a relaxační část, ve které naleznete různé chrliče vody, . Příjemnou teplotu vody 30°C a prostor pro plavání i dovádění nabízí tento třinecký bazén.

Krytý plavecký bazén Třinec. V kryté části jsou pro návštěvníky připraveny čtyři plavecké dráhy a relaxační část s vodními atrakcemi - chrliče vody, masážní trysky, . STARS Třinec - rezervační systém pro online rezervace sportovišť. Zaměstnancům a jejich rodinným příslušníkům je k dispocizi sportovní peněženka pro vstupy na sportoviště STARS. Příjemný relax po koupeli poskytnou nové vyhřívané lavice na tribunách . Historický název: TJ Třinec. Kategorie: bazén krytý pro veřejnost.


V objektu jsou poskytovány slevy v rámci slevového systému Těšínské Slezsko Region Card.

Užijte si metrový plavecký bazén s hloubkou od m do m. Bazén nabízí plavecké dráhy a . Pro ty nejmenší je zde dětský bazén se skluzavkou, ve kterém probíhá také výuka plavání pro . Vážení nadšenci vodních tanců, v neděli 25. Plavecký bazén je opět v provozu, plán vytížení naleznete na výše uvedených webových stránkách . Třinci konat akce pod názvem Aqua Latin Dance. Sodexo zaplatíte za tyto služby provozovny.


Typ bazénu: Veřejné bazény. Odpolední a víkendový provoz krytého bazénu v Českém Těšíně - Svibici. STARS je sportovně-rekreační areál v Třinci. V areálu se nachází sportovní hala, krytý bazén a sauna. Sportovní komplex byl kompletně zrekonstruovaný v roce . Otevírací doba krytého aquaparku.


Oficiální údaje: Správa tělovýchovných a rekreačních služeb města Třinec (STaRS). Pokud by se sečetly návštěvy z předešlých let, podobné číslo by . PZP pro své pojištěnce připravila vstup do vybraných plaveckých bazénů ve vybraných lokalitách zdarma nebo za zvýhodněnou cenu (sleva ze vstupného), . Najdete zde nejen samotnou sportovní halu a krytý bazén , ale také .

Slevu možné uplatnit 12x za .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky