pátek 13. května 2016

Nádoby na vodu s kohoutkem

Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba , která zachytí měkkou dešťovou vodu. Dešťová voda je oproti vody z kohoutku jako zálivka . Skládací nádoba na vodu s kohoutkem. Rozměr: o 2x 1- 2cm.


Zásobník na domácí nápoje - limonády, punče, ledové čaje.

S plastovým kohoutkem na čepování . Plastové nádoby na vodu určené na celou řadu využití s kohoutkem i bez. Naše plastové nádoby můžete využít na pitnou či dešťovou vodu , ale i chemikálie. Plastová nádoba na vodu 200l s víkem a kohoutem.


Specifikace: objem - 200l výška - 74cm dolní průměr - 49cm horní průměr - 71cm Příslušenství: -plastový . Větší sudy na vodu jsou opatřeny praktickým kohoutem pro vypouštění. Pro čerpání vody ze sudů a nádob vám skvěle poslouží malá ponorná čerpadla. Sud na dešťovou vodu s kohoutkem a víkem má objem 5l PH .

Gsud na dešťovou vodu PH s kohoutkem , 3l Gsud na dešťovou vodu PH s kohoutkem , 5l. Levior nádoba plastová pružná modrá l . PLASTOVÝ KANYSTR S KOHOUTEM 15L UN Y1. Otočíte lehce kohoutkem a můžete mít vody , kolik chcete. Vhodné i jako praktická nádoba na limonádu nebo čaj či jiné tekutiny.


S touto praktickou nádobou mít . Sudy na dešťovou vodu : do 4h na prodejně nebo do 48h doma, nákup bez rizika - dní na vrácení zboží. Plastový kanystr na vodu s kohoutem , objem litrů. Kanystr má potravinářský atest, je vhodný i na pitnou vodu.


Skladem i další kanystry s kohoutem. Vzdálenost kohoutku od těla . Skleněný zásobník na vodu s kohoutkem Apple l. Nádoby na dešťovou vodu 2. Inzerát Skleněná nádoba na vodu l, s kohoutem v okrese Zlín, cena 200Kč, od solid. Popis: Stylová nádoba , nádherný techno doplněk.


Popis - Sud nádoba na vodu 100l s víkem. Nádrže na vodu , kanystry.

Tento problém však vyřeší šikovná kovová nádoba na vodu s kohoutkem , díky které si budeme moci pohodlně umýt ruce či opláchnout špinavý hrneček. Horizontální H provedení nádoby vhodné jako zásobník pitné nebo užitkové vody pod atmosférickým. AKCE : DOPRAVA nádrže po ČR ČESKOU POŠTOU ZDARMA ! Stylově tvarovaná skleněná nádoba s víkem je skvělým pomocníkem při servírování domácí ovocné šťávy či limonády z čerstvého ovoce, které děti milují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky