úterý 10. května 2016

Plavání kuřim

Nabízíme plavecké kurzy pro batolata a děti předškolního a školního věku. Kurzy plavání Kuřim a okolí. V našich kurzech plavání kojenců a batolat v Brně se snažíme vytvořit příjemné chvíle strávené hraním a učením ve . Další aktivity pro rodiče s dětmi v Kuřimi. Základní a zdokonalovací plavecký výcvik, závody.


Aquaparku Kuřibazény, relax a moře atrakcí.

BUBLINKA - plavání dětí v Kuřimi. Plavání Kuřim – pokročilí. Nabízí plavecké kurzy pro kojence, batolata a děti předškolního věku. Wellness Kuřim rozšiřuje od 7. Dosud probíhalo zvýhodněné plavání vždy jen v pondělí a ve čtvrtek . Pořádáme plavání pro základní a mateřské školy.


A taky jezdí kamarádky plavat , ale netuším kam :neviV Kuřimi je otevřený nový akvapark. Sport v okolí, společný projekt Sazky a Českého olympijského výboru, pomáhá veřejnosti najít co nejsnazší cestu ke sportu. Kalendář sportovních akcí a největší.

Virtuální prohlídka vás tam dostane hned. Proměňte album ve fotoknihu. Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku. Centrum sociálních služeb Tišnov, příspěvková organizace. Kdy plaveme: pátek - 18.


Cena za dopravu - senioři zdarma, ostatní Kč, platí se v autobuse. Inzerát triko-na plavání vel 6let v okrese Brno-venkov, cena 20Kč, od mareinna Sbazar. Ivana Svobodová Kuřim - Kuřim.


Doprava a vstup: 11- Kč V přiacute;padě niacute;zkeacute;ho počtu . Místo konání: krytý bazén wellness Kuřim. Kontaktní osoba: Voneš jiří. Hledáte, kde je plavání v Kuřim ? Vyberte si ze všech sportovišť na sociální síti pro sportovce - SportCentral.


Sobotní den jsme strávili v Kuřimi , kde se konal 27. Souhrnné výsledky z triatlonových závodů Morkniman v Moravských Knínicích. Ahoj chtěla jsem se zeptat je-li možné v Kuřimy večerní plavíní?


Ještě by mě zajímalo jak často jezdí autobus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky