středa 11. května 2016

Cisterna na vodu

Stacionární cisterna na pitnou vodu. Prodám kontejnerovou cisternu 1m3l. Mobilní nádrž na naftu 3litrů - čerpadlo 12V. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Tank na vodu je vyroben ze 1 .

Objednávka je závazná až po odsouhlasení ceny za dopravu. Pokud hledáte ojeté stroje značky cisterny na vodu , kontaktujte přímo prodejce značky cisterny na vodu. Pro více detailů klikněte na obrázek nebo model . Mapa cisterna na vodu – detailní mapa okolí (základní, turistická, satelitní, panoramatická, atd.), plánování trasy, GPS a mnoho dalšího na mapy.


Veřejná vodovodní síť není primárně určená pro napouštění bazénů. Kvůli vysoké rychlosti proudění vody v potrubí může dojít k uvolnění . Dovoz pitné vody autocisternou. V případě zájmu kontaktujte: provoz Příbram .

Nová (v originálním obalu) cisterna na vodu , sešly se nám. Chcete-li vodu na váš bazén, zavolejte, a my vám ji přivezeme v cisterně , nabízejí Pražské vodovody a kanalizace. Cisterna za vodu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.


Najveća ponuda i najbolje cijene: cisterne za vodu. Nicméně prvotní úlohou cisteren je náhradní zásobování. Tvá zvířátka ale potřebují vodu. Přistavení cisterny s pitnou vodou. Náhradní zásobování pitnou vodou.


Osobní odběr na pobočkách. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Původně byla cisterna označením pouze pro nádrž na srážkovou vodu , a byla budována v místech, kde byl jiné pitné či užitkové vody nedostatek. Zahákni cisternu za traktor a dovez . Hasičský záchranný sbor České republiky (HZS ČR) chrání životy, zdraví obyvatel a majetek před požáry a poskytuje pomoc při mimořádných událostech.


Vaše cena: 3Kč s DPH 3Kč bez DPH. ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky SCHLEICH. Cisterny sloužily na stadionu MFK Chrudim k závlaze hřiště, vzhledem k rekonstrukci tribuny a jinému způsobu závlahy a nádrží, jsou nyní tyto k dispozici.


Fotogalerie k příspěvku Po Hádecké planince.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky