čtvrtek 12. května 2016

Dlažba onyx

Onyx Série obkladů a dlažby. Koupelny JaS - s námi se to vyplatí. Největší vzorková prodejna na Moravě. Luxusní imitace mramoru k dispozici ve třech barvách.


Vyberte si jedinečné a kvalitní obklady i dlažbu od prověřených výrobců. Exkluzivní série v imitaci mramoru s luxusními „zlatými dekoracemi“, doplněna .

Materiál interiérových obkladů: Mramorové imitace. Design onyxu nebyl dříve v architektuře příliš používán. Obklady a dlažby - Styl: Moderní . Tato imitace onyxu promění jakýkoliv interiér na velmi moderní a reprezentativní prostor.


Série luxusních obkladů a dlažeb Silica jedinečným způsobem ztvárňuje vzácné kameny, jako je achát a onyx , které jsou impozantní svou charakteristickou . Jedná se o nejdražší přírodní materiál, a proto se stával součástí jen nejluxusnějších . Další šedé obklady a dlažby. Série Marmi Maximum nabízí jemná, dekorativní řešení, obohacená neopakovatelnými barevnými variacemi různých druhů a typů mramorů. Porovnajte firieSTAVMARKET SLOVSTEIN s.

Jozef Juriš VEKAM, MRAMOR DIZAJN s. OBKLAD – materiál, který je určen pouze k aplikaci na stěny z důvodu nízké pevnosti střepu, či nízké odolnosti glazury. DLAŽBA – materiál je technicky vhodný . Dlažba - Gresan Onix černá 33x33. Exkluzívní, kvalitní a jedinečné italské obklady a dlažby pro interiér i exteriér, k dostání pouze u nás. Dodáme kompletní koupelny, včetně sanity, koupelnového.


Luxusné obklady a dlažby z prírodného kameňa. Deklarovaný rozmer (v cm), 79x150. Farba popisná, Bright Onyx. Názov: Zámková dlažba platňa onyx TERRA 60x40x8cm.


Označenie: Záruka: mesiacov. Pořiďte si dlažbu podle vašich představ. Ať už hledáte venkovní dlažbu nebo dlažbu do interiérů, u nás ji zaručeně najdete. Kamennou, keramickou, betonovou i . Komplexním, patentovaným procesem je tento materiál na bází dřeva lisován pod vysokým tlakem do tří rozměrné . Mramor, travertin, žula nebo vápenec - máme vše pro váš projekt. Italské obklady a italská dlažba jsou celosvětově oblíbené a Atlas Concorde je přední.


Velmi atraktivní mozaika z přírodního lámaného kamene onyxu.

Tento kámen má velmi výraznou kresbu. Povrchově matná mozaika je . Prohlédněte si naši nabídku onyxu a vyberte si z řady barev a struktur.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky