úterý 10. května 2016

Lagoon letňany

Pro radost z vody: hurá do aquaparku v Letňanech. SLZ) : Letňany km vyhledat dopravní spojení , Borek km vyhledat dopravní . Lagoon Letňany , Praha - Letňany. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Nabízí celou řadu služeb, od bazénů přes vířivky až po dětské atrakce.

Během měsíců byl vybudován moderní víceúčelový komplex, který byl . Whirlpool, brouzdaliště od měsíců věku, bazén s protiproudem, velký tobogán. Není příliš vhodný pro ty, kteří chtějí dlouho . Jedná se o budovu, která má bezbarierový přístup na všechny služby, které . Aquacentrum disponuje jedním . V pražských Letňanech na váš čekají 25metrový plavecký bazén se šesti drahami a atrakcemi, jako jsou boční masážní trysky, dnové masážní rošty a . Dojedete tam autobusem od metra nebo autem, ale to si každý .

Aquaparks and swimming pools. Jméno odesílatele : Email odesílatele. Tupolevova, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti,. Akční nabídka od Hyperslevy. S uvedenými poukázkami nebo kartami Sodexo zaplatíte za tyto služby provozovny.


Vedle 25metrového bazénu zde naleznete celou řadu atrakcí,. Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete. Hala nabízí krytý 25m bazén se šesti dráhami, kde dráhy jsou trvale určeny pro kondiční plavání. Ve velkém bazénu jsou umístěny boční masážní trysky, . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Garance stejné nebo nižší ceny. Použité obklady a dlažby: FLOOR GRES. Kč z plného vstupného do bazénu, Relax Nirvana a . Dále finská sauna, pára, whirpool se . Adresa, Adresa provozovatele: Plavecký klub Delfínek, s.

Pro děti je připraveno mnoho soutěží jak přímo ve vodě, pod vodou, na tobogánu. Aktuální nabídka od Hyperslevy. Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky