středa 18. května 2016

Venkovní altán

Archiv Podobné Hledáte kovový zahradní altán ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Zahradní altány pro venkovní oslavy i firemní večírky. Její detail si můžete prohlédnout níže.


Postaví se za jeden den a velmi snadno se přemisťuje z místa na místo.

Sloužit může jako zahradní altán , ale také jako venkovní třída až pro 26 . Konstrukce: lakovaná nerezová ocel (barva dle vzorníku). Střecha: polyesterové pásy v šedé barvě. Venkovní altán s ohništěm mohou hosté penzionu využít k posezení při opékání či grilování. Děti se jistě zabaví na novém dětském hřišti s pískovištěm, . Nenechte pár kapek deště, aby vás vyhnalo ze zahrady. Vedle venkovní sauny, patřící k obytné části majitele usedlosti, je venkovní WC, patřící k posezení v altánu s krbem - míst, vedle vinného sklípku.


Nově od letošní sezóny nabízíme pro naše hosty zahradní altán s možností grilování a venkovního posezení.

V altánku je rovněž televize a wi . Fotografie venkovního altánu s kuchyňským vybavením. Záchrana pro všechny kuřáky, kteří chtějí u tabákového aroma přemýšlet, tvořit a debatovat s přáteli. Společnost Alukov pro ně vytvořila ostrov SMOKE . Sítě proti hmyzu jsou určené použití doma i venku.


Altán vhodný na venkovní akce jako. Dokončujeme venkovní altán s mexickým grilem. Dostavba venkovního altánu se blíži: Premiéra 27. Vyšel na necelých 1tisíc korun.


Klienti domova ho s radostí . Nejvíce hlasů dostaly projekty Venkovní učebna altán pro výuku předmětů přírodních vě Studie proveditelnosti pro multifunkční sportovní halu . Rekonstrukce firemního sídla. Penzion Nový svět - venkovní altán. Aktivity:hra, zábava, výuka. Zaměření: Rozměry:průměr od 4m. Kapacita altánu je cca osob.


Stále oblíbená klasika, vhodné i jako venkovní učebna. Termín dodání: - 4týdny.

Zakázková výroba zahradních altánů a prodej sériových altánů (skládaček). Zhotovíme jakékoliv varianty altánů na míru. Prohlédněte si fotografie realizací.


Od přírodních po plně vybavené letní učebny . Pergola, venkovní učebna, altán.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky