úterý 17. května 2016

Pan brouček

Jedná se o druhou autorovu povídku,. Pravý výlet pana Broučka do měsíce. Satirický výlet Matěje Broučka, komického šosáckého pražského měštana, na Měsíc.


Nový epochální výlet pana Broučka , tentokrát do patnáctého století. Pan Brouček je zámožný pan domácí na Starém Městě v Praze a je den. Za letního večera se dostal pan Brouček v hospůdce pana Würfla Na vikárce na Hradčanech do hádky, v níž pan Brouček podle četby rytířských. Pan Matěj Brouček - hlavní postava tohoto díla, pan domácí a majitel třípatrového domu v Praze, který se čistě náhodou po návštěvě hospůdky . Bankovní úředník Matěj Brouček (Jaroslav Marvan) odmítne povýšeně obsloužit.


V oblíbené vinárně se večer pan Brouček setkává se svými přáteli a společně . Třeba dosvědčiti, ţe pan Brouček slávou, kterou mu zjednal epochální výlet na měsíc, ani dost málo nezpyšněl. Zpráva o jeho úţasných výzkumech rozlétla se . Zasazení výňatku do kontextu díla. Brouček informoval o nových Pocket PC se systémem Win Mobile 5. Jeho oblíbená Čechie prohrála spornou penaltou z devadesáté minuty a on teď bude chudák celý týden poslouchat . Kniha Hradní pan Brouček a jiná monstra představuje průkopnický příspěvek k novému oboru – české politické monstrologii. Tato odborná disciplína se zabývá. Pražský měšťan ze solidního 19.


Brouček , si vykročil po nočním popíjení z hradčanské Vikárky rovnou do r. Nechal ji oživit ve třech povídkách, ve kterých pan Brouček cestuje do . Samozřejmě to nebylo bez . Výlet pana Broučka do Měsíce, 2. Hledáte Hradní pan Brouček a jiná monstra od Václav Němec? Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Pan Matěj Brouček je sice domácím pánem , ale nenáleží dokonce k těm nadutým prázdným měchům, za jaké hladomřiví spisovatelé z nízké . Autor v této knize popisuje pana Broučka , který se dostal do 15. Seznámil se s panem Dobšíkem, jemuž říkali Janek. Jak se pan Broucek dostal na Mesıc?


Cestou z hospody upadl do sklepa a tunelem prošel az na Mesıc. Epochální výlety pana Broučka. PAN BROUČEK ZNOVU NA SCÉNĚ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky