pátek 20. května 2016

Vysokotlaká hadice

Vysokotlaká hadice pro tlakovou horkou vodu 2bar. Výrobce Gates doporučuje hadici jak pro chladící, tak i pro horké kapaliny na vodní či olejové bázi. VT hadice KÄRCHER m, DN 3bar, prodloužení K rozšíření akčního rádiusu při přáci s vysokotlakým čističem. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Hadice vysokotlaká do pistole m (náhrada).


Je možné objednat i hadice s jinými koncovkami, kompatibilními s jinými přístroji.

Hadicový set KÄRCHER s pistolí Není určeno pro VT čističe s bubnem na navíjení VT hadice. Parametry: Jmenovitý průměr ( DN) . Kärcher hadice vysokotlaká m , bajonet, Mx 5. Nabízíme vysokotlaké hydraulické hadice předních evropských výrobců Semperit a SEL. H Q, vysokotlaká hadice s Quick Connect připojením a pro přístroje s navíjecím bubnem na hadici pro K 4–K 7. Würth ▷ a přesvědčíte se o kvalitě a rozmanitosti našich . Dále nabízíme příslušenství a kompresorům a . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vysokotlaká hadice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

Kvalitní zboží ihned k odeslání. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. Tlak, který je v láhvi, jde přímo hadicí ho měřícího přístroje. Ohebné vysokotlaké hadice s odolností proti zlomení a nárazu. Odeslat na e-mail Vytisknout nabídku.


Určeno pro vysokotlaké čističe Bosch AQT 33–, AQT 35–a AQT 37–13. Prodloužení vysokotlaké hadice. Zvětšuje dosah, snadno se připojuje, robustní díky zesílené ocelové tkanině.


Díky této hadici je Váš plynový regulátor DuoControl nachystán pro použití kdekoli na cestách. M x s ochranou proti zlomení. S patentovaným AVS připojením v pistoli (otočné uložení) a ručním šroubováním.


Součástí všech vysokotlakých hadic je tvz. Popis produktu Solo vysokotlaká hadice 10m. Pro Tlakové myčky Maxima Fasa. Nově vyvinutá vysokotlaká hadice. Produkty na této stránce slouží jen jako ukázka námi nabízeného zboží, další druhy Vám . Tlaková hadice m pro čištění odpadů k vysokotlakým myčkám 51.


Detailní popis vysokotlaká hadice na čištění odpadů.

Příslušenství k vysokotlakým myčkám PROTECO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky