pondělí 16. května 2016

Krytý bazén mělník

Krytý plavecký bazén i letní koupaliště na Mělníku bylo vybudováno na počátku sedmdesátých let minulého století. Oba spolu sousedící areály byly již na pokraji. Pro malé děti je zde dětský bazén. Návštěvníci mohou v areálu v ceně . PO, ÚT, ST, ČT, PÁ, SO, NE.


Provozujeme krytý 25m plavecký bazén se saunou a posilovnou.

Nabízíme vyhrazené hodiny pro potápěče, půjčujeme a plníme lahve vzduchem. Město si nechalo zpracovat . Krytý , plavecký bazén a letní koupaliště nabízí celoroční relaxaci. Bezbariérový přístup, mají plošinu pro vozíčkáře, ale nemají žádné zdvihadlo, pro spuštění do vody. S uvedenými poukázkami nebo kartami Sodexo zaplatíte za tyto služby provozovny.


Krytý bazén - sauna, posilovna, aquaerobic, restaurace. Hotely a ubytování - Plavecký bazén Mělník. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Garance stejné nebo nižší ceny.

Aquapark je rozdělen na krytý plavecký bazén a na letní koupaliště. Letní koupaliště nabízí dva . V prostorách mělnického krytého bazénu je až do 20. Bazén má rozměry 1x 25m s hloubkou – 4m. Teplou koupel i sportovní vyžití nabízí krytý plavecký bazén v Mělníku. Hlavní bazén je dlouhý metrů a hluboký až metry, čímž je vhodný pro kondiční i . Před návštěvou objektu doporučujeme.


Dva bazény , jeden odpočinkový s toboganem a divokou řekou, druhý plavecký. Redakce MF DNES se vypravila otestovat koupaliště Mělník. LETNÍ KOUPALIŠTĚ MĚLNÍK - Klášterní 64 Mělník (Ústředí). Porovnání cen dodavatelů elektřiny pro bazén Mělník. Název: Plavecký bazén Mělník Adresa: Řipská 648.


Bazén se nachází vedle městského koupaliště, v centru města Mělníka , ve Středočeském kraji, v nadmořské výšce kolem 2metrů. Střední Čechy Mělnicko a Kokořínsko. DĚTSKÝ PLAVECKÝ KLUB ŽABÁČEK- KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN MĚLNÍK , VÁS ZVE NA PLAVÁNÍ KOJENCŮ, BATOLAT A DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky