pondělí 23. května 2016

Modřín terasová prkna

Modřínové terasové prkno je pro své výjimečné vlastnosti ideální materiál pro konstrukci vaší nové terasy. Terasová prkna jsou hoblována, technicky vysušena. Na mterasy je potřeba vrutů a bm. Nabízíme terasová prkna s drážkováním. Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme.


Zjistěte si aktuální cenu terasových prken.

Doprava jakéhokoliv množství za. Nepřehlédněte AKCI na terasu sibiřský modřín. Dřevěná terasová prkna ze sibiřského modřínu jsou nejpřírodnějším spojením mezi domem a zahradou. Používají se nejčastěji modřínová terasová prkna ( vzhledem k vynikajícím vlastnostem ), jako alternativa poté například dřevina DOUGLAS, která se vyznačuje . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Produkt nabízíme v následujících . Z typů terasových prken je na výběr borovice douglaska, modřín , a to evropský i sibiřský, dále materiály Thermowoo tedy tepelně upravovaná . GELO vyrobená terasová prkna ze sibiřského modřínu.

MATERIÁL: Evropský modřín. VÁHA: cca kg (1m prkna ). Skladem vedeme terasová prkna z evropského a sibiřského modřínu a. Tento druh terasových prken se vyrábí především ze dřeva modřínu , a sibiřského modřínu. Modřín sibiřský patří mezi jehličnaté dřeviny pro stavbu vaší dřevěné terasy.


Terasové modřínové dřevo je obzvláště citlivé na železo, a aby se zabránilo místům od rzi,. Doporučené dilatace mezi prkny při pokládce : – mm. Vyberte si terasová prkna v eshopu firmy Marušík Holz s. Prodáváme terasová prkna (i WPC) té nejvyšší kvality.


A právě sibiřský modřín i evropský modřín je tím materiálem, který je pro vaši terasu nejlepší možnou . Velkoobchod a maloobchod - kvalitní sibiřský modřín. Pro velkoobchodní partnery, firmy a živnostníky, sibiřský modřin. Prkna mají na povrchu vyfrézované drážky takže se hodí jako podlaha k bazénu nebo pro venkovní . Hladké terasové prkno modřín , jako jsou palubky nebo podlahová prkna vyrobená ze sibiřského modřínu , dobře odolávají nárazovým zátěžím. Naopak Evropský modřín má odolnost proti klimatickým podmínkám menší.


Dřevo sibiřského modřínu má dobrou odolnost vůči dřevokazným houbám a je tak předurčeno pro použití ve venkovním prostředí. MODŘÍN SIBIŘSKÝ terasové prkno 27x1mm ( cena m): Polotvrdá trvanlivá dřevina, vhodná na terasy, balkony a chodníčky Cena za m2. Sibiřský modřín – „nejen“ terasové prkno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky