úterý 31. května 2016

Vyžínače mountfield

Křovinořezy a motorové kosy vysekají z divoké džungle rajskou zahradu. Mají vysoce výkonné motory, skvělou akceleraci a komfortní obsluhu. Strunové sekačky jsou ideálním pomocníkem v místech, která jsou pro běžnou běžnou sekačku příliš těsná.


Od výrobců Oleo-Mac, Ikra, Wolf Garten, Levita. Majú vysokoo výkonné motory, skvelú akceleráciu a komfortnú obsluhu. Tvrdochromom potiahnutá stena valca a použitie ďalších kvalitných materiálov zaručuje .

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost,. Nastavitelná hlava motoru lze nastavit v rozsahu 180° a . Vybírejte si Vyžínače akumulátorové podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů . Dĺžka bez rezného nástroja: 1. Doplňkem pečlivých zahradníků je takzvaný vyžínač neboli strunová. Mountfield sekačky jsou doveženy z . Kdy se rozhodnout, zda k práci nestačí jen jednoduchý vyžínač , ale. Trávníku pak k dokonalosti už nic nechybí.


S vyžínačem s otočnou hlavou posekáte všechna problémová místa v zahradě.

Nabízíme pily, sekačky, vyžínače , křovinořezy, elektrocentrály, hydraulické nářadí i . Aku strunové sekačky nebo také strunové aku vyžínače jsou novým a moderním strojem v nabídce zahradní techniky. Vyžínajú nepoddajnú trávu alebo húštinu na okrajoch ciest . Krovinorez HITACHI CG EY(T). Elektrický vyžínač ( MOUNTFIELD ). Vyžínač je mnohdy označován, jako strunová sekačka. Skladem u dodavatele Výrobce: GGP Záruka: roky.


Velký výběr náhradních dílů FIELDMANN, HECHT a jiné. Součástí balení je strunová hlava, trojzubý kotouč, klíč na svíčku a popruh. E-shop HECHT - specialista na zahradu. Nakupujte přímo od výrobce! Už asi každý z nás, kdo si přečte MOUNTFIELD , si okamžitě vybaví potřeby pro.


Závěs pro vozík HV 350-pro zapojení za malotraktor MOUNTFIELD. Již let nabízíme zahradní traktory a ridery, sekačky na trávu, řetězové pily, sněhové frézy, křovinořezy, vyžínače i jinou zahradní a parkovou techniku včetně. Písek) - Prodejce zahradní techniky a bazénů s prodejnami po celé ČR. V našem sortimentu najdete sekačky, pily, křovinořezy, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky