pátek 27. května 2016

Strunové sekačky elektrické

Strunové elektrické sekačky. Oproti benzínovým modelům jsou elektrické strunové sekačky lehčí, tišší a levnější. Nebývají však tolik výkonné a omezují v pohybu svým přívodním kabelem.


Pořiďte si lehký elektrický model, nebo vsaďte na . Nabízíme ucelenou nabídku strunových elektrických sekaček od značek Gardena, AL-KO, Bosch, Stiga, Güde, Einhell a dalších. Sekání s elektrickým vyžínačem je vhodné k posekání méně vzrostlé trávy a doladění detailů.

Elektrické vyžínače jsou vhodné k sečení malých ploch. Akumulátorové strunové sekačky jsou vhodné pro všechny, kteří chtějí pracovat nezávisle na elektrické energii. V naší nabídce naleznete sekačku vybavenou . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Nastavitelná hlava motoru lze nastavit v rozsahu 180° a . Pro ochranu jsou často opatřeny . Sekačky Bosch dělíme na rotační a strunové a dále ještě na elektrické a aku. Novinkou je aku robotická sekačka , která udělá namáhavou práci za Vás.

Se strunovou sekačkou Stiga snadno posečete i ty nejhůře přístupná místa. Naší nabídku tvoří lehké a komfortní elektrické strunové sekačky nebo elektrické křovinořezy. Kdo nema přístup k elektrické energii nebo se nechce omezovat . Nyní už se nepřizpůsobuje majitel zahrady, nýbrž se strunová sekačka podřídí okolí. Kvalitní elektrické strunové sekačky a vyžínače značky STIHL a AL-KO.


Benzínové strunové sekačky jsou zpravidla dražší a výkonnější s dvoutaktním nebo čtyřtaktním motorem a hodí se na větší plochy nebo vysokou trávu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze . Nabídka elektrických strunových sekaček. Tradiční rotační sekačky je dobré doplnit třeba o strunové sekačky nebo. Vybrat si můžete elektrické sekačky nebo akumulátorové sekačky na trávu. Sekačky strunové elektrické , Sekačky strunové , Sekačky na trávu, Nářadí dle druhu, BOSCH NÁŘADÍ CZ.


Autorizovaný eshop prodávající Bosch nářadí vrtačky, . Pohodlně s nimi obhospodaříte. Přesné strunové sekání ve všech polohách. Teleskopická hliníková tyč s nastavitelnou rukojetí. Výklopná a sklopná strunová hlavice.


Obecně lze rozdělit sekačky na trávu podle pohonu, tedy na elektrické , benzínové či s akumulátorem. Dále můžete sekačky dělit na klasické, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky