úterý 17. května 2016

Zahradní altán 3x6

Hledáte zahradní altán 3xm? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Velikost stanu 3x6m, kovová konstrukce. Altán ideální pro venkovní.


Jedna stěna je uzavíratelná na zip. Konstrukce je z dutých ocelových trubek o průměru 3 a.

Zahradní altán včetně samostatných bočních stěn. Vybírejte a nakupujte zahradní stany a altány na jednom místě. Popis: stěn je prosvětleno klenutými okny, které lze jednoduše srolovat a odstranit.


Stabilitu altánu zaručí jeho pevné střešní vzpěry a. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Produkt je skladem u Vás za dny. Celkem má bočních stěn s klenutými okny. Stěny altánu jsou opatřeny srolovatelnými stěnami.

Má střešních vzpěr, noh k ukotvení a . Praktická výbava vaší zahrady = zahradní altán 6x3. Před zahájením party nebo posezení jej velmi snadno rozložíte a umístíte na zahradě. Barva: Modrá Bočnice: 12m x 8m . Tmavě zelená barva plachty . Velký zahradní altán v bílém provedení Kvalitní kovová konstrukce Určený pro rodinné oslavy či párty Parametry: rozměry rozloženého pavilonu: 3x 6x . Tento pavilon je univerzální.


Pro večírky a oslavy nebo jen tak pro společenské setkání. Střecha - a boční textilie je . Nůžkový party stan s bočními stěnami 3xm altán. Levné provedení spíše pro občasné použití.


Popis: NÁHRADNÍ PLASTOVÉ SPOJKY PRO ZAHRADNÍ ALTÁN. MÁTE VAŠE SPOJKY POŠKOZENÉ? Nenechte pár kapek deště, aby vás vyhnalo ze . Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup.


Stříška konstrukce je polyestrer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky