pondělí 23. června 2014

Automaticke otevirani vrat

Pohony křídlových bran - Epohony. Nabízíme pohony vrat za skvělé ceny a dodáním do hodin pouze u MALL. Automatické otevírání vrat a bran pro vaše pohodlí a bezpečnost.


Sklopná automatická parkovací zábrana s dálkovým ovladačem. Elegantní pohony pro moderní řešení bezstarostného vjezdu s automatickou posuvnou. GSM zařízení pro otevírání , vrat nebo závor mobilním telefonem .

Navíc je možné pohon namontovat dodatečně, tudíž pokud máte pěknou a funkční bránu, není . Nabízené pohony vrat mají vysokou životnost díky unikátnímu systému. Budovatelské heslo „práci nechte strojů ocení nejvíc ti majitelé rodinných domů, kteří automatické otevírání vrat někde viděli či zažili, ale sami jej nemají. Dodáváme a montujeme závory, pohony vrat a pohony bran křídlových a. Společnost Hörmann již padesát let vyvíjí a vyrábí špičkové pohony garážových vrat , vjezdových bran a vnitřních dveří.


Vsaďte ne letité zkušenosti našich . Stále sice oznamují okolí náš status, ale především jsou ryze praktické: automatická brána přirozeně – a již na první pohled – zvyšuje bezpečí domu a . Vyplatí se investovat do komfortu a pořídit automatické otevírání garážových vrat i brány.

Pak vjedeme přímo do garáže, aniž bychom museli z . Sada pákového pohonu pro dvoukřídlová vrata , max. Popis: Plně funkční automatické otevírání . Nejprodávanější pohon sekčních vrat v ČR. Pro sekční vrata do m2. Skládaná m, m dlouhá . Montáž automatického otevírání brány.


Použit pohon Hörmann LineaMatic SK. Výroba a montáž plotů a brány. Nebaví Vás každodenní ruční otevírání a zavírání brány, ztratíte přitom řadu. Spolehněte se na kvalitní, dálkově ovládané automatické pohony posuvných . Přesto funguje tohle automatické otevírání garážových.


Jsme specialisté na křídlové vjezdové brány s mechanickými pevnými dorazy, proti zavření popř. Hlavní filozofie společnosti je vyrábět produkty s prvotřídní kvalitou, což je u základního kamene automaticky otevíraných garážových vrat - motoru - to . Velká křídlová vrata a elektrický zámek. Otevírání brány směrem ven. Jak by to nemělo vypadat :-) Jak uložit .

Ovládání připraveno pro signální světlo a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky