pondělí 30. června 2014

Bowling krnov

U nás si můžete zahrát nejen bowling , ale i fotbálek a šipky. Bowling také nabízí pronájem salonku pro . V místním sklepení je vybudováno útulné prostředí , které je vhodné pro setkávání přátel, oslavy, . Nový ceník pro bowling platný od 1. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny BOWLING , Krnov , Pod Bezručovým vrchem.

Vítejte na stránkách krnovské bowlingové ligy. Info krnov, informační centrum, krnov, íčko. MSK Czech tourism atic Jeseníky Slezsko Certifikát kvality služeb. Provoz bezbariérového bowlingu s nabídkou čtyř drah.


Můžete si u nás zahrát také fotbálek a šipky. V klubovně je k dispozici míst, v herně dalších. Adresa sportovního zařízení: Albrechtická 39a, Krnov.


Krnov - bowling na Albrechtické ulici (v areálu bývalých ruských kasáren). Vás bowlingové dráhy a příjemná obsluha baru.

Na bowlingových drahách si . Raketabowling, nejlepší bowling v Opavě! Farma Prostředí je tam krásné. Klidne místo, velmi příjemný personál.


Hostům je k dispozici bar s alko i nealko nápoji a lehkým občerstvením. Nabídka piv: Radegast 10°. Pro akce zařizujeme občerstvení, menu apod.


Hotel Pradě Zlaté Hory - kvalitní a levné ubytování v Jeseníkách, výborná kuchyně, wellnes, relax a bowling , vše pro konference a firemní akce. Krnov je město ve státě Česko s mezinárodními linkami do Řecko (Soluň). Otevřeno denně od Hodin. Společně se ho zúčastnilo žáků 1. Udělejte si z alba kalendář. Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku.


Jana Hupková přebornicí TJ Olympia v bowlingu. Soutěžního klání se účastnilo přes soutěžících z klubů Olomouc, Brno, Ostrava, Slovácko, Krnov a jako obvykle nejvíce soutěžících přijelo z . Ten také potvrdil roli favorita, když zápas rozhodl již . Tělovýchovná jednota Krnov , spolek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky