středa 25. června 2014

Rusava koupaliště

V areálu koupaliště je umístěn dětský koutek s lezeckou stěnou a . Koupaliště využívá solární systém pro přípravu teplé vody. Rekreační bazén, vodní chrliče, vodní skluzavka, dětské brouzdaliště s vodním hřibem, tobogán, dětský koutek s lezeckou stěnou a . Kategorie: Technické památky a zajímavosti. Jednou z hlavních atraktivit obce resp.

Rusava - jihovýchodní část obce. Rehabilitační centrum Podhostýnského mikroregionu poskytuje rekreační vyžití v rekonstruovaném přírodním koupališti. Hostýnských vrchů prošlo místní koupaliště rozsáhlou rekonstrukcí a . Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště v . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Vyzkoušejte náš plánovač tras.

Pouhých 2m pod hotelem najdete oblíbené letní koupaliště s tobogánem, . Zjistěte, co se aktuálně děje na místě. Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě. Bazén (m) se skluzavkou a vodními chrliči, dětské brouzdaliště s vodním hřibem, tobogán (m), venkovní whirlpool s masážními lavicemi a tryskami.


Velký bazén se skluzavkou a vodními chrliči, dětské brouzdaliště, tobogán, whirlpool s masážními lavicemi a tryskami. Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů. Hledáte ubytování v kempu? Voda v bazénech je ohřívána solárním systémem. In the native language of the webcam owner.


Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku. Lukov hradní zřícenina 4km. Příspěvek byl publikován 28. Koutek pro děti, dětský kolotoč, stolní tenis, houpačky, malé koupaliště. Online kamera na koupališti.


Kromě koupání nabízí koupaliště i další možnosti aktivního odpočinku. Hřiště pro plážový volejbal, .

Oprávněně se stalo Rehabilitačním centrem Podhostýnského mikroregionu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky