pátek 20. června 2014

Chatky na zahradu

Zahradní chatky srubové konstrukce jsou lehké dřevostavby. Na zahradní domky používáme vyzrálé smrkové sušené dřevo z Česka a ze severní Evropy. Vyrábíme zahradní domky, chaty , pergoly, garážová stání, stánky i atypické stavby. Prvotřídní kvalita - vše certifikováno Dřevařským ústavem.


Síla stěny bývá většinou mm. U rozměrnějších chatek však používáme sílu stěny mm. Dřevěné zahradní chatky mohou sloužit . Vždy se jedná o konstrukci pomocí křížového spoje (srubovou konstrukci). Slevy až na zahradní domky. Zhotovíme Vám , dovezeme a postavíme atypickou Dřevostavbu na míru, Altánek, Pergolu, Garážové stání, dětský domek, velkou chatu nebo malou chatku z . Firma, zabývající se prodejem zahradních domků.


Bohatý sortiment domků a doplňků na Vaše zahrady za velmi přijatelné ceny najdete v naší nabídce. Děti uvítají domeček, v němž by mohly prožít prázdniny plné dobrodružství, dospělí zase chatku , kam by uložili návštěvu k přespání. Uzavřené zahradní altány . Hledáte obytnou zahradní chatku ? Mnoho obytných zahradních chatek skladem, nyní navíc s dopravou zdarma. I na splátky bez navýšení!


Volba zahradní chatky je ideální v případě, že hledáte úložný prostor pro zahradní vybavení, ale ryze účelový zahradní domek vám svou velikostí nevyhovuje. Obohaťte svou zahradu o dřevěné domky a chatky , z nichž některé skvěle poslouží pro relaxaci a odpočinek a jiné zase pro uložení nářadí. V této kategorii naleznete zahradní domky vhodné především jako úschovna zahradního nářadí a nebo jako jednoduché chatky pro letní dovolenou.


R a kanadský šindel zdarma s možností dodání kdykoliv v . Díky ní získáte zázemí, místo pro odpočinek, úkryt ve . Cena prepravy pri záhradných altánkoch, chatkách , domčekoch, stánkoch a ihriskách je riešená individuálne, záleží od veľkosti a miesta určenia. Dřevostavba nahradila původní zahradní chatu, jejíž základy posloužily jako výchozí půdorys jednoduchého, archetypálního domku se . Pokud máte zahradu , určitě jste se již setkali s problémem, kam uložit sekačku, nářadí, zahradní nábytek nebo třeba palivové dřevo na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky