úterý 24. června 2014

Zahradní box

Prosperplast Matuba 3l zahradní box na polstry a nářadí, antracit. Designová zahradní bedna na ukládání nejrůznějších . Sháníte zahradní úložné boxy? Podívejte se na nabídku na JYSK.


Najdete zde různé materiály i barvy. Boxy na polstry již nemusíte hledat, stačí se podívat na .

Plastový úložný zahradní box MATUBA. Kvalitní plastové provedení od firmy KETER. IHNED k odeslání, u Vás již . Lze jej použít v interiéru i exteriéru a je ideální pro. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Zahradní úložná truhla, hnědý polyratan 6. Možnost uzamčení visacím . Prodloužená záruka let - vyrobeno firmou LIFETIME (USA).


Velký plastový box o objemu 4litrů pro uskladnění vašich drobných zahradních potřeb.

Praktický úložný box s víkem v atraktivním designu. Kčs DPH 74Kčbez DPH90Kčs DPH. Hliníkový úložný zahradní box Units značky Varaschin.


Multifunkční úložný box je vyroben z lakovaného hliníku. Barvu si můžete zvolit dle široké nabídky . Má mřížkované dno které zajistí lepší cirkulaci vzduchu. Je opatřeno kováním s pružinou pro lepší dovření. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Garantujeme předání zásilky přepravní. Velmi praktický zahradní box , který může sloužit i jako lavice, s velkým objemem v nadčasovém designu.


Fieldmann jsou vyrobeny z prvotřídního . Popis: Prodám zahradní box , vel. Ideální pro skladování polštářů ze zahradního posezení nebo jiných doplňků podrobnosti uvnitř s pevným plastovým pl. Pro snadné přesouvání je box vybaven . Ručně tkaný box z polyratanového vlákna je vhodný pro vnitřní i venkovní použití, k ukládání polstrování, hraček, zahradního . Box je na kolečkách a má . Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


PRO VÁS ZDARMA: kvalitní zahradní nůžky GARDENA Comfort v hodnotě 4Kč ZDARMA!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky