středa 18. června 2014

Nádrž na vodu

Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů nádrž na vodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Dekorativní zahradní nádrže na dešťovou vodu pro shromažďování dešťové vody ze střech rodinných domů. Podzemní nádrže na vodu dešťovou i splaškovou.


IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm. Námi nabízené retenční nádrže ( jímky na dešťovou vodu ) vyrábíme ve všech možných provedeních dle přání zákazníka.

Nádrže na dešťovou vodu vyrábíme ve . Věděli jste, že dešťová voda Vám může ušetřit přes polovinu výdajů za vodu ? Jak vybrat akumulační nádrž na dešťovou vodu ? Výběr správné podzemní nádrže. Jsme výhradním dovozcem nádrží na vodu Kingspan do ČR. Nádrž Vám dovezeme a poradíme s její instalací.


Díky možnému propojení nádrží lze získat . Kvalitní nádrže na dešťovou vodu svařeny nejmodernější technologií.

Nabízíme velký výběr dvouplášťových nádrží na dešťovou vodu. Cenově výhodná sada pro zahradní i domovní využití dešťové vody. Automatické přepínání na . Kompletní sestava GARDEN JET. Sada s čerpadlem a jednoduchou obsluhou. Jednoduché napojení čerpadla díky připojovacímu . Stránka popisuje nabídku nádrží na dešťovou vodu společnosti Nicoll.


Popisuje jak akumulační nádrž vybrat, jak funguje zachycení srážkové vody a jak . Již nemusíte řešit starosti ohledně přepravy velkých rozměrných nádrží na vodu. FlexTank se jednoduše skládá a rozkládá, montáž trvá několik minut. Nerezové zásobníky vody , nerezová nádrž na pitnou vodu a kapaliny.


Betaxo plastová jímka OCEAN - bezodtoková nádrž určená ke skladování splaškové nebo dešťové vody. Konstrukce samonosného žebrování poskytuje . Nádrž na dešťovou vodu výrazně sníží spotřebu pitné vody z kohoutku. Existují vtokové filtry, většinou na proincipu šikmého síta, které propustí vodu do nádrže a větší kusy z šikmého síta spadnou mimo nádrž.


Materiál polypropylen Rozměry: 4x 400mm, výška 200mm. Naddimenzovaná plastová nádrž v samonosném provedení o objemu 4mslouží k ukládání dešťové vody.

Nádrž má přítok i odtok, je možno aplikovat i menší . A = 3mm Objem = litrů Kohout vypouštěcí a zátka šroubovací jsou vyrobeny z plastu a jsou součástí nádrže. Konečně řešení mít nádobu na vodu kdekoli a kdykoli. Přemýšlíte nad koupí retenční jímky pro kumulaci dešťové vody ? Nevíte si rady, jaké konstrukční provedení?


Nádrž na vodu má tvar kvádru se čtvercovou podstavou (hrana podstavy má délku m). Jaká je vzdálenost hladiny vody od horní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky