pátek 27. června 2014

Echeverie

Zatímco v chladné části roku nám echeverie dělají společnost doma nebo ve vytápěném skleníku, teď jim nejvíc prospěje, když je vyneseme . Tento druh echeverie tvoří vysoké stonky nesoucí růžice dužnatých listů. Na jaře se objevují květy, červené zvonkovité. Nízká sukulentní rostlina vytváří husté růžice dužnatých listů.


Obrazek Tuto rostlinu nalezneme v každé knize o sukulentech, a také takřka v každé sbírce těchto rostlin.

Díky podobnosti s našimi netřesky se jí říká mexický netřesk. Chceme – li, aby echeverie na jaře kvetla, musíme dodržet zimní klid při teplotě do C. Flitrované vánoční rostliny bez problémů pokračují v růstu. Echeveria , Echevérie , Dužnatka, DOPLNIT, Pokojové rostliny. Jsou to sukulenty se silně dužnatými listy a pětičetnými květy v květenstvích různých typů. S panem Honcem se tentokrát podíváme na pohledné rostlinky nenáročné na vláhu.


Nejdříve se zaměříme na kosmatcovité sukulenty, mezi kterými jsou zvlášť. Echeverie jsou to rostliny připomínající naše netřesky.

Jejich krása zlákala mnoho pěstitelů sukulentních rostlin. Mexiko, Oaxaca, Tomellin Caňon. Příkré stěny údolí, holé slepencové skály, spalující slunce.


Priemer ružíc jednotlivých druhov sa pohybuje od pár . In ihren fleischigen, und wunderschönen. Nové květenství (New inflorescence). Purpus – fantom mezi echeveriemi. Echevérie Miranda je velmi oblíbená tučnolistá rostlina, která nevyžaduje příliš péče.


Crassulaceae – tlusticovité Angl. Její dekorativní, masité listy jsou uspořádány do růžice. Další slevy květin a osiv . Many are popularly called.


Learn more about Monrovia plants and best practices for best possible plant performance. The genus is named after the Mexican . Schlaue Fettpflanze mit fleischigen Blättern. Botanická zahrada Liberec.

One order = one plant in 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky