pátek 6. června 2014

Modrá skalice bazén

Podíváme se na to, jak tedy bazén vyčistit levně a neméně účinně. Modrá skalice má široké využití, a pokud se potýkáte ve svém bazénu s . Skalice modrá je obecně známý název pro pentahydrát síranu měďnatého ( CuSO). Dříve byla často používána pro úpravu vody v bazénech.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Vodní řasy vždy na začátku sezony jednorázově odstraníte modrou skalicí (síran měďnatý, CuSOH2O). Přehnali jsme to s modrou skalicí v bazénu. Voda je modrá, mléčně modrá. Dá se skalice něčím neutralizovat?


Dala jsem do 10mbazénu asi 6velkých lžic modré skalice pro potlačení řas, což mi poradila prodavačka u nás v obchodě a teď jsem se . Pravidelně filtrovat a cca 2x za sezónu dolít Savo a . Nepřečetl jsem si pozorně dávkování a dal jsem do bazénu 66x91.

Zelená voda - nejsou řasy. Další výsledky z webu forum. Jeden náš známý se zmiňoval o tom, že do bazénu nedává žádnou drahou chemii, jenom jedenkrát týdně roztok modré skalice a bazén má ok.


Pak vlijeme do bazénu rozpuštěnou skalici modrou. Jeden jednokilový obal rozdělíme na díly a jeden díl rozpustíme ve kbelíku vody). Dobrý den, lze udržet čistou vodu v bazénu bez elektřiny? Kvalitu vody v bazénu totiž ovlivňuje po dobu celé koupací sezóny.


Správné množství modré skalice v bazénu podpoří i pravidelnost její . Co se týká dávkování modré skalice pro ničení řas v bazénu , pak se jedná o množství cca 5g na 1mvody. Vedle správného množství modré skalice , je také . Bohužel vám neporadím nejsem chemik zkuste se zeptat na vodárně tam by na takovéhle věci mněli mit lidi. V bazénu je potřeba mít filtraci a vodu po . K čemu nám však modrá skalice je?


Máte-li například bazén , pak se pravděpodobně potýkáte s menším , . V některých bazénech byla zjištěna mírně vyšší hodnota volného chloru,. Ať už máte svůj bazén nebo míříte na veřejné koupaliště, chcete se koupat v.

Předpisy pro používání roztoku modré skalice jsou totiž stále přísnější. Bazény Bazénová chemie Testování vody Kapkový tester Cu - 120. Pryč je doba, kdy jsme do bazénu přisypávali skalici modrou , síran hlinitý, chloramin a další stoprocentně zaručené prostředky. Výsledkem pak byla návštěva .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky