úterý 24. června 2014

Hotel alfa deštné

Skvele zazemi a krasne okoli hotelu. Kvalitní zázemí, sportovní vyžití a výborně zařízené pokoje! Výhodné ceny pro firmy a . FB manažer - provozní - vedoucí provozu - hledáme šikovného kolegu, nebo kolegyni. Podmínkou praxe na obdobné pozici v hotelovém provozu minimálně 3. K dispozici vnitřní bazén, sauna, fitness, herna (stolní tenis, šipky, billiard), .

Stylové ubytování nabízíme v pokojích . Ubytovací kapacitu hotelu tvoří dvou, třílůžkové . Srovnejte ceny zdejších hotelů a dalšího ubytování. Hotel Michal - Říčky v Orlických . Vždy aktuální ceny a obsazenost, garance nejlepší ceny. Nabízíme k ubytování 1lůžek v hotelových pokojích nebo v horských apartmánových.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.

Ubytování nabízíme v příjemně zařízených pokojích s vl. Nabízíme Vám stylové ubytování v celkem pokojích, kterou jsou standardně vybaveny vl. Výborné zázemí k uspořádání Vaší firemní akce, školení či teambuildingu. Užijte si krytý bazén, celoročně vyhřívaný, s panoramatickým . Zajišťujeme ubytování v horském hotelu.


Vhodné prostředí pro pořádání firemních akcí, školení a . Je ideální jak pro delší rodinné dovolené, tak pro víkendové pobyty nebo firemní akce. Alfa Resort je útulný hotel nacházející se v Deštném v Orlických horách. View photos and read reviews. Krytý bazén, venkovní dětské hřiště, . V horském hotelu v Deštném v Orlických horách, kde jsme byli ubytovaní my, . Celý objekt hotelu Alfa je nekuřácký, pro kuřáky je vyčleněna kuřácká místnost.


Vytvořte si vlastní stránky zdarma: . Save up to on Hotels with KAYAK now! A přesně takové místo najdete v malé obci Deštné v Orlických horách, kam jsme byli. Velmi vhodné prostředí pro pořádání firemních akcí, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky